Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi reytingleri yükselince moraller yerine geldi!

Kızılcık Şerbeti dizisi reytingleri yükselince moraller yerine geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Show TV ekranında yayınlanmakta olan Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci bölümünde reytinglerin bir miktar yükseliş göstermesi, diziyi takip edenleri çok sevindiren bir gelişme oldu. Dizinin ekibinin de bu olumlu durumdan pozitif etkilendiği ve morallerin yerine geldiği belirtiliyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinin Cuma akşamları yayınlanmasının en büyük handikapı, bu yapımı izlemek isteyecek olan birçok kişinin Yalı Çapkını isimli Star TV dizisine bağlanmış olması. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, çift haneli oranları elde ediyor ve milyonlarca izleyiciyi de kendisine çekiyor. İşte böyle bir ortamda benzer bir izleyici kitlesini hedefleyen Kızılcık Şerbeti dizisinin ilgi görmesi daha da zorlaşıyor.

Sıla Türkoğlu hayranlarının sosyal medyada büyük bir etkileşim dalgası oluşturması dizinin tanıtımlarına önemli bir katkı yaptı. Sıla Türkoğlu’nun yanı sıra; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Doğukan Güngör, Settar Tanrıöğen ile Sibel Taşçıoğlu gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizi, ikinci bölümünde ortalama reytinglere yaklaşmaya başladı.

Tüm kişiler kategorisinde on ikinci olabilen dizi, AB grubunda altıncılık ve ABC1’de ise yedincilik elde etmiş durumda. Geçen haftaya göre gayet iyi bir yükselişi temsil eden reyting oranlarının, üçüncü bölümde daha da artması yönünde bir beklenti de bulunuyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi, seküler bir ailede yetişen genç bir kadının, muhafazakar bir aileye gelin gitmesi ile yaşanan kültür farklılıklarının bir yansıması olarak dikkat çekti. İki farklı ailenin aynı değerlere sahip olduğunu ama farklı yollardan buna ulaştıklarını gösteren bir yapım olması, Kızılcık Şerbeti dizisini toplumdaki güncel bir konuyu ekrana taşıyarak ilgi çekmesinde etkili oluyor.