Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde ayrılık rüzgarları esmeye devam ediyor!

Kızılcık Şerbeti dizisinde ayrılık rüzgarları esmeye devam ediyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği Kızılcık Şerbeti dizisi başarılı reytingleri ile göz kamaştırmayı sürdürüyor.

İnci Taneleri dizisinin tüm kişiler kategorisinde çift haneli oranlara ulaşması ile birlikte Kızılcık Şerbeti dizisi bu anlamda rakibinin gerisinde kaldı. Ancak AB ve ABC1 gruplarında Kızılcık Şerbeti, çift haneli reytinglere ulaşan dizilerin başında geliyordu. Şimdi İnci Taneleri ile tatlı bir rekabet başladığını söyleyebiliriz.

Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı reyting rekortmeni dizi “Kızılcık Şerbeti” 49. bölümü ile ekranda yer aldı.

Başarılı reytinglerini istikrarlı bir şekilde sürdüren Kızılcık Şerbeti dizisinin her bölümü büyük bir heyecan yaratıyor.

Sosyal medyada her hafta gündem yaratan dizi; Kızılcık Şerbeti etiketi ile yaklaşık 5 saat, Metehan etiketi ile 9 saat X’in TT listesinde yer alarak Cuma gününe damga vurdu.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti her cuma saat 20.00’de Show TV’de ekrana geliyor.

Dizinin yayınlanacak olan 50. bölümden ilk fragman da yayınlandı.