Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde Ceren Karakoç’un eski sözleri, dizinin yeni dönemi için ipucu veriyor!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ceren Karakoç’un eski sözleri, dizinin yeni dönemi için ipucu veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti, dizisi adım adım birinci sezon finaline doğru ilerliyor. Haziran ayının ikinci haftasında ilk sezonu tamamlaması beklenen dizinin hikayesinde de çok çarpıcı gelişmeler yaşanacak. Ceren Karakoç, canlandırdığı Nursema karakteri ile çok ilgi çekti. Oyuncu müthiş bir popülerlik elde etti ve son dönemde bir karakter üzerinden projenin reytingini büyük ölçüde artırma başarısında büyük pay sahibi oldu.

Nursema karakterinin hikayede öne çıkmasından önce çift haneli reytingleri almakta zorlanan Kızılcık Şerbeti, bu karakterin öne çıktığı son 2 aylık süreçte çift haneli reytinglerle Cuma akşamları birincilik başarıları elde etti.

Bu nedenle de Nursema karakterinin dizinin içindeki hikayesi, projenin genel başarısına da çok etki edecek. Peki Nursema’ya ne olacak? Boşanma sonrasında artık Nursema’nın önünde bir engel kalmadı ve hayatını yeniden şekillendirebilir.

İbrahim ile zorla evlendirilen, ardından balkondan itilen ve yaşam mücadelesini kazanıp ailesine hesap soran bir Nursema izledik. Şimdi de bu karakterin değişimine tanıklık edeceksiniz. Peki Ceren Karakoç bu yeni süreç hakkında Mart ayındaki açıklamasında neler söylemişti?

Oyuncunun açıklamasını yeniden hatırlayalım, çünkü hikayenin gidişatıyla ilgili önemli ipuçlarını bulacaksınız:

““Nursema artık bir uyanışa geçti. Ailesi ve en sevdiklerinden darbe aldı. Yıllardır büyütülürken öğretilen tüm doğruları bir günde yıkıldı. Ve bu da aslında tüm önyargılarını kırmasına, tüm ötekileştirdiği insanları anlamasına, sevmesine sebep oldu. Yani her şer aslında Nursema için bir hayır oldu. İnsan olabilmeyi ve kalabilmeyi öğreniyoruz ya hep bu hayatta Nursema için de bu yol başladı bence…”

Nursema ile Umut aşkı çıkmaza girmişti, şimdi ise bambaşka bir süreç yaşanıyor. Umut karakterini canlandıran Serkan Tınmaz ile Ceren Karakoç da çok başarılı bir dizi çifti olarak öne çıkıyorlar.

Serkan Tınmaz açıklamasında izleyicileri dramatik şeylerin beklediğini ifade etmişti. Ancak Ceren hanımın şu sözleri de herkesi umutlandırıyor:

“Sonunda mutluluk olacak gibi görünüyor.”