Ana sayfa Dizi Fragmanları Yüz Yıllık Mucize dizisinin 8. yeni bölümünde Harika’ya büyük bir sürpriz var!

Yüz Yıllık Mucize dizisinin 8. yeni bölümünde Harika’ya büyük bir sürpriz var!

tarafından ker_def

Başrollerinde Birkan Sokullu ve Ebru Şahin’in yer aldığı ‘Yüz Yıllık Mucize’ dizisi yeni bölümüyle 11 Mayıs Perşembe akşamı Star’da…

11 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelecek dizinin yeni bölümünün konusu şöyle: Süreyya’ya Kemal ve Eşref’in benzerliklerini keşfetmek iyi gelmez. Harika da halasının durumuna çok üzülür ve Kemal’den hiç istememesine rağmen gitmesini ister.

Harika’nın sürpriz doğum günü hazırlıkları için tüm konak el ele verir. Konağa gelen tebligat Süreyya’yı çok endişelendirir ve bir çıkış yolu bulmak zorunda kalır. Harika ise geri döndüğü işinde sürpriz bir müşteriyle karşılaşır.

Turgut, Aysel’in parasını geri alır. Harika’nın 80’ler konseptli doğum gününde gelen çiçek başta Harika olmak üzere herkesi çok şaşırtır.

OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği ve yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı, Nuran Evren Şit’in kaleme aldığı Yüz Yıllık Mucize’nin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Zerrin Tekindor, Necip Memili, Gözde Seda Altuner, Laçin Ceylan, Ayşegül Cengiz, Yalçın Hafızoğlu, Merve Nur Bengi, Ecem Çalhan, Zehra Kelleci ve Hümeyra.”

İlgi çekici hikayesiyle ‘Yüz Yıllık Mucize’, her Perşembe Star’da!