Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti dizisinde Evrim Alasya ile Sıla Türkoğlu enerjisi çok tuttu!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Evrim Alasya ile Sıla Türkoğlu enerjisi çok tuttu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti isimli Show TV dizisinin her yeni bölümünü milyonlarca izleyici heyecanla bekliyor. Sette ise oyuncular arasında sıkı bir dostluk yaşanıyor. Dizide Kıvılcım ve kızı Doğa karakterlerini canlandıran Evrim Alasya ile Sıla Türkoğlu arasında da kısa sürede güçlü bir bağ kuruldu.

Tecrübeli oyuncu Evrim Alasya, dizinin en etkileyici karakterlerinden olan Kıvılcım’ı canlandırıyor. Yine hayranlarını mest eden bir performans ortaya koyan Alasya, sette en iyi anlaştığı isimlerden birisinin kızı Doğa rolünü canlandıran Sıla Türkoğlu olduğunu söyledi.

Emanet isimli diziyle parlayan ve Kızılcık Şerbeti dizisinde büyük bir sorumluluk yüklenen Sıla Türkoğlu için, Evrim Alasya’nın şu sözleri dikkat çekiyor:

Kızılcık Şerbeti dizisinde Evrim Alasya ile Sıla Türkoğlu enerjisi çok tuttu! 7

“Sıla ile elektriğimiz, enerjimiz çok tuttu. Onunla çektiğimiz sahnelerle ilgili çok güzel sözler duyuyorum. Sıla bu işe yeni başlamış çok akıllı, tertemiz bir kız. O yüzden de onunla iletişimimiz çok güzel bir halde. Birbirimize oynarken de yansıyor. Ekip çok güzel, oyuncu ekibi o kadar güzel tuttu ki. Herkes sanki o rolün insanı gibi. O çok büyük bir şans bizim için.”

Sette Barış Kılıç ile çok iyi anlaştığını da ifade eden oyuncu, partneriyle keyifli bir set süreci yaşadıklarını anlattı. Genel olarak çok sahne çektiği Aliye Uzunatağan, Müjde Uzman ile de iyi bir diyalogunun olduğunu da anlatan oyuncu, “Keyfimiz yerinde, kimyamız tuttu” dedi.