Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti’ne veda eden Serkan Tınmaz, kariyerinde büyük bir sıçrama gerçekleştirdi!

Kızılcık Şerbeti’ne veda eden Serkan Tınmaz, kariyerinde büyük bir sıçrama gerçekleştirdi!

tarafından ker_def

Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Umut karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Serkan Tınmaz, iki sezondur projede önemli bir süreç yaşadı.

Kariyerindeki en önemli projelerden birisinde yer almasının yanı sıra, canlandırdığı karakterin sosyal medyada çok ilgi görmesi de oyuncuyu öne çıkartan detaylardan birisi oldu.

Umut karakteri ile oyunculuk kariyerinde iyi bir sıçrama yapan Serkan Tınmaz, diziye veda edecek isimler arasında gösteriliyor. 7 Haziran Cuma akşamı 66. bölüm ile final yapacak olan Kızılcık Şerbeti’nde ayrılıklar merakla bekleniyor.

Serkan Tınmaz geçtiğimiz günlerde diziden ayrılabileceğine yönelik sorulan sorular üzerine şunları söylemişti: “66. bölümde sezon finali yapacağız. Yenilikler her zaman gerekir. Bu uzun bir yolculuk. Yenilikler mesleğin bir parçası. Tabii ki ben çok mutluyum bu ekip ile çalışmaktan. Öyle bir şey olursa da üzülürüm ama mesleğim bir parçası.”

Serkan Tınmaz, diziden ayrılmasını mesleğinin bir parçası olarak değerlendiriyor. Hikayesi bittiği için senaristlerin üçüncü sezonda Umut karakterini devam ettirmek istememesi sonucunda genç oyuncu bu önemli projeye veda etmek durumunda kaldı.

Övgülere de eleştirilere de alışkın olduklarının altını çizen Serkan Tınmaz, “Mesleğimizin bir parçası, buna alışkınız. Meyve veren ağaç taşlanır diyebilirim” diye konuştu.

Yaz döneminde tatil yapmayı amaçladığını ama iş planlarının da olduğunu anlatan Serkan Tınmaz, tatili kısa tutacağını ifade etti.