Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde öyle bir karakter var ki evlere şenlik! En kasıntı sahneleri bile tiye alıp kahkaha attırıyor!

Kızılcık Şerbeti dizisinde öyle bir karakter var ki evlere şenlik! En kasıntı sahneleri bile tiye alıp kahkaha attırıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Cuma akşamları Shoq TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde, iki farklı yaşam biçimine sahip ailenin, çocuklarının evlenmesi ile yaşadıkları durumlar ortaya konuluyor.

Doğa ve Fatih’in evlilikleri ile birlikte, biri muhafazakar, diğeri modern ve seküler bir ailenin çocuğu olan çift, başta bu durumu önemsemeseler de ailelerinin araya girmesiyle gergin bir çifte dönüştüler. Mutlu beraberliklerinde ikiz bebek bekleyen çift, geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde ayrılık sinyalleri de vermeye başladı!

Gold Film imzalı dizide oyuncuların performansları o kadar iyi ki rollerine son derece inandırmaktalar. Hepsi de birbirinden başarılı isimler, bu zor rolleri ve başta eleştiri alan dizinin konusuna karşın son derece iyi performanslar sergilemekte ve beğeni ile izlenmekteler.

Kızılcık Şerbeti dizisinde öyle bir karakter var ki evlere şenlik! En kasıntı sahneleri bile tiye alıp kahkaha attırıyor! 8

Başrolde yer alan Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör ile birlikte Evrim Alasya, Barış Kılıç ve Sibel Taşçıoğlu, dizinin öne çıkan isimleri. Ayrıca Fatih’in ablası Nur Sema rolündeki Ceren Karakoç da giderek hikayede daha çok ön plana çıkmakta.

İki ailenin bir araya geldiği anlarda bir isim var ki sözleri, tavırları, duruşu ile tüm gergin atmosferi kırarak izleyiciye kahkaha attırmayı başarıyor! Evrim Alasya’nın hayat verdiği Kıvılcım’ın kardeşi Alev’den bahsediyoruz!

Kızılcık Şerbeti dizisinde öyle bir karakter var ki evlere şenlik! En kasıntı sahneleri bile tiye alıp kahkaha attırıyor! 9

Aykırı karakter Alev hem kendi ailesi hem de Fatih’in muhafazakar ailesi için çok farklı tavır ve düşüncelerine karşın dizinin en gerçekçi kişisi aslında! Zira, asla rol yapmayı beceremeyen, tasvip etmediği bir durumu saklamak yerine orta yere koyup gerçek duygusunu açıklayan, kimse için tavrını, giyimini, duruşunu değiştirmeyen, eğlenceli ve her zaman pozitif halleriyle Alev karakteri, diziye çoğu sahnelerde nefes aldırıyor adeta!

Müjde Uzman, Alev karakterini o kadar başarılı oynuyor ki dizinin en sevilen karakterlerinden biri olma yolunda ilerliyor! Yürüyüşü, giyinişi ile farklı yapısını korurken, kimi zaman zoraki bir duruş sergilemesi gerektiğinde ise yaşadığı iç karışıklığını güldüren tavırlarla ortaya koyuyor. Muhafazakar aile içine girdiğinde uyum sağlamaya çalışan halleriyle de gülümsetiyor. Ancak herkesin içten içe rol yapmayan tek karakter olarak gördüğü Alev’in doğal halleri, diziyi izleyenleri gülümsetiyor çoğu zaman.