Ana sayfa Dizi Analiz Kızılcık Şerbeti dizisine aşk itirafı damgasını vurdu!

Kızılcık Şerbeti dizisine aşk itirafı damgasını vurdu!

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” dün akşam ekrana gelen bölümüyle yine reytinglerde önemli oranlar elde etti. Dizinin tüm izleyici gruplarında ortalamanın çok üzerinde reytingler elde etmesi başarısını sürdürdüğünü gösteriyor.

Dizi, #KızılcıkŞerbeti etiketi ile yaklaşık 2 saat, #Aşkitirafı etiketiyle ise yine 2 saat Twitter’in TT listesinin zirvesinde yer aldı. Büyük beğeni toplayan bölüme Ömer’in aileleri önünde Kıvılcım’a aşık olduğunu itiraf etmesi damga vurdu.

Yayınlanan bölümde, hamile olan Doğa’nın ayrı olduğu Fatih’le birlikte katıldığı hamilelik eğitimi ikilinin aşk dolu anlarına sahne oldu. Ünallar’ın evine dönmek istemeyen Doğa, Fatih’e yeni bir teklifte bulundu. Anneannesinin boşalacak olan evine taşınmak isteyen Doğa, Fatih’ten olumlu cevap alamadı. Nursema’yı, ağabeyi ile evlendirmek isteyen Nilay ise Nursema’yı yakın takibe aldı.

Nursema’nın Umut’la birlikte olduğunu onu takip ederek öğrenen Nilay her şeyi Pembe’ye anlattı. Ömer’den boşanmak istemeyen Leman son kozunu oynayarak intihara kalkıştı. Yaşanan olayın ardından Ömer’in, Leman’dan boşanması hızlandı. Kıvılcım ve Ömer; Doğa’nın bebekleri doğana kadar birlikteliklerini gizleme kararı aldı. Fakat Leman hastaneden kaçarak iki ailenin, Doğa ve Fatih için bir araya geldiği akşama baskın yaptı.

Kızılcık Şerbeti dizisine aşk itirafı damgasını vurdu! 7

Leman, Kıvılcım’ı görür görmez tanıdı. Ömer’in kendisini Kıvılcım’la aldattığını söylemesi üzerine Ömer büyük bir adım attı. Ailelerin önünde Kıvılcım’a aşık olduğunu ve onunla bir ömür geçirmek istediğini itiraf etti. Bölümün final sahnesinde yaşananların ardından Kıvılcım’ın, Ömer’e vereceği cevap ve ailelerin tepkisi büyük bir merakla bekleniyor.

YENİ BÖLÜMDE TANSİYON YÜKSELİYOR!

Dizinin yayınlanan yeni bölüm tanıtımda Kıvılcım, Ömer’in uzattığı elini tutuyor. Tansiyonun yükseleceği bölümde Fatih, amcası Ömer’le tartışırken Kıvılcım da Doğa’nın tepkisiyle karşı karşıya kalıyor. Umut ise Nursema’nın ailesi tarafından evlendirileceğini öğrenmesiyle onu kaçırma kararı alıyor.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti her Cuma saat 20.00’de Show TV’de.