Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Haftalar geçiyor ama Yalı Çapkını dizisinin reyting birinciliği değişmiyor!

Haftalar geçiyor ama Yalı Çapkını dizisinin reyting birinciliği değişmiyor!

tarafından ker_def

Star ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi, izleyicilerin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. Dizi, dün akşam yayınlanan bölümüyle her üç kategoride de yine Cuma akşamının en çok izlenen dizisi oldu.

Star’ın sevilen dizisi “Yalı Çapkını” yirminci bölümüyle hem Total hem AB hem de ABC1 kategorilerinde birinci olarak 3 Şubat Cuma akşamının en çok izlenen yapımı oldu.

Kazım’ın vurulduğunu öğrenen Seyran ve Korhanlar soluğu hastanede alırken; bu sayede Ferit’le Seyran’ın arasındaki gerginlik azaldı. Kazım’ı eve götürünce Seyran ve Ferit geceyi orada geçirdi. Olanlardan dolayı hem Halis Ağa hem de Orhan tarafından suçlanan Abidin’i ise Suna teselli etti.

Halis Ağa Ferit’ten olayın aslını öğrenip duruma el atarken yalıya dönen Seyran; Pelin’i kapı dışarı ederek herkesi şaşırttı.

Haftalar geçiyor ama Yalı Çapkını dizisinin reyting birinciliği değişmiyor! 7

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de yer alıyor.

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

‘Yalı Çapkını’, yeni bölümleriyle her Cuma Star’da!