Ana sayfa Dizi Analiz Kızılcık Şerbeti dizisine izleyici ilgisi azaldı, reytingler düştü, birincilikler gitti!

Kızılcık Şerbeti dizisine izleyici ilgisi azaldı, reytingler düştü, birincilikler gitti!

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” dün akşam ekrana gelen heyecan dolu bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi.

Yine gayet başarılı reytingler elde eden dizinin, çift haneli oranlara ulaşamaması dikkatleri çekti. Tüm izleyici gruplarında ikincilik elde eden dizinin büyük bir izleyici kaybı yaşadığı, ayrıca birincilikleri de Yalı Çapkını dizisine kaptırdığı görüldü. Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema karakteri üzerinden oluşan müthiş ilginin azaldığını birkaç haftadır düşmekte olan reytinglerden anlayabilirsiniz. Sosyal medyada da gündeme oturan dizi #KızılcıkŞerbeti etiketiyle yaklaşık 2 saat boyunca Twitter’da TT listesinde yer aldı.

YAYINLANAN BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dün akşam yayınlanan bölümde, Fatih’in kendisini aldattığını öğrenen Doğa, doğacak çocuklarının velayetini alabilmek için bir süre susmaya ve hiçbir şey olmamış gibi davranmaya karar verdi. Bu konuda tek sırdaşı Alev oldu. Alev’e ihaneti ispatlayacak delilleri toplayacağını söyleyen Doğa derinden sarsıldı. Alev ise Doğa’ya yardım edebilmek için Aylin’le yakınlaşmaya karar verdi. Bu sırada planlarına devam eden Aylin, bir arkadaşını eski nişanlısıymış gibi Fatih’in ofisine gönderip onu tehdit ettirdi. Fatih, Aylin’in oyununa gelmekten kendini koruyamadı. Aralarındaki buzları eriten Ömer ile Kıvılcım, gönüllerince aşklarını yaşamaya devam etti.

Ömer, Kıvılcım’a sürpriz yaparak düğün yerini ayarladı ve organizasyonu da Alev’e teslim etti. Umut ve Nursema’yı söz telaşı sardı ancak bu sefer de aşkları Umut’un ailesi tarafından sınandı. Umut’un ailesi, Nursema’yı istemeye gelmedi. Bu duruma bozulan Abdullah ve Pembe, kızlarının mutluluğu için sesini çıkaramadı. Umut; Sönmez, Alev ve Kıvılcım ile birlikte Nursema’yı istemeye gitti. Nursema ve Umut’un söz töreni herkesin yüzünü güldürdü, bu anlar seyircilerden övgü dolu yorumlar aldı.

Bölümün final sahnesinde heyecan doruklara ulaştı. Nursema, Umut, Ünal ailesi ve Kıvılcımlar hep birlikte kutlama yemeğine çıktı. Yemeğe gelen Kayhan, Leman’la evleneceklerini açıklayarak herkesi şaşırttı. Kayhan’ın kirli çamaşırlarını bularak onu çevresinden uzaklaştırmaya çalışan Ömer ise ondan kolayca kurtulamayacağını net bir şekilde anladı. Kayhan, Ömer’i Metehan ile ilgili büyük sırrıyla tehdit ederken Ömer şaşırtan bir hamle yaptı. Kayhan’dan önce davranarak Metehan’a aslında öz babası değil de amcası olduğunu kendisi açıkladı. Bölüme damga vuran bu gelişmenin ardından neler yaşanacağı büyük bir merak konusu oldu.

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!

Dizinin yayınlanan yeni bölüm tanıtımında Kayhan’a saldıran Ömer, Leman’la yüzleşerek Kayhan’ın yaptıklarını anlatırken, Kıvılcım da Çimen’in sorularıyla zor anlar yaşıyor. Doğa’nın Fatih’e “Her şeye gereğinden fazla katlanan benim… Zamanı gelince anlarsın!” demesi gerilimi artırıyor. Nursema, Alev ile birlikte Umut’un ailesini görmeye giderken, neler konuşacakları merakla bekleniyor. Abdullah ve Alev’in konuşmasının dikkat çektiği tanıtımın en çarpıcı kısmı ise Aylin ve Fatih yakınlaşırken onları Abdullah’ın yakalaması oluyor. Tanıtım heyecan dolu gelişmelerin yaşanacağı bir bölümün sinyallerini veriyor.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti her cuma saat 20.00’de Show TV’de.