Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinin hikaye gücü Yalı Çapkını’nı bile reytinglerde devirdi!

Kızılcık Şerbeti dizisinin hikaye gücü Yalı Çapkını’nı bile reytinglerde devirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yayınlanan 3 dizi arasındaki reyting rekabeti çok sert bir şekilde devam ediyor. Yalı Çapkını dizisi şimdiye kadar sezonun en iyi çıkışını yapan ve Cuma akşamlarını birincilikle kapatan bir yapım olarak öne çıktı.

Star TV’nin Yalı Çapkını ile elde ettiği başarı, uzun yıllardır hasretle beklediği bir noktaydı. Ancak Show TV’nin Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin son haftalarda yükselişini hızlandırması ile birlikte birinciliğe aday olması şaşırtıcı değildi.

Kızılcık Şerbeti dizisinin hikaye gücü Yalı Çapkını'nı bile reytinglerde devirdi! 8

10 Mart Cuma günü yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin 18. bölümü AB grubunda Yalı Çapkını’nı geçerek birinci sırada yer aldı. Bu bir ilk ve Kızılcık Şerbeti adına da muhteşem bir başarı.

Yalı Çapkını dizisinin 23. bölümü ile sadece tüm kişiler kategorisinde çift haneli orana ulaşması, AB grubuda büyük bir izleyici kaybı yaşaması ve ABC1 grubunda da çift haneli reytinglerde geriye düşmesi çok şaşırtıcı oldu.

Ateş Kuşları isimli atv dizisinin de tüm kişiler kategorisinde hatırı sayılır bir izleyici kitlesi tarafından desteklendiğini ve Kızılcık Şerbeti ile bu kategoride ikincilik yarışı yaptığını belirtelim.

10 Mart Cuma akşamı yayınlanan programlar arasında ilk 10 program listesi şöyle:

Kızılcık Şerbeti dizisinin hikaye gücü Yalı Çapkını'nı bile reytinglerde devirdi! 9