Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinin reytingleri ile ilgili bir iyi bir de kötü haber!

Kızılcık Şerbeti dizisinin reytingleri ile ilgili bir iyi bir de kötü haber!

tarafından ker_def

Show TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kızılcık Şerbeti dizisinin reytingleri yine dikkat çekici bir düzeyde bulunuyor. Tüm izleyici gruplarında da sezonun en başarılı oranlarından birisini elde eden Kızılcık Şerbeti, birçok diziyi kıskandıran bir performans ve istikrar ortaya koymaya devam ediyor.

Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizi “Kızılcık Şerbeti” ikinci sezonu ile başarılı şekilde yoluna devam ediyor.

Dizinin 40. yeni bölümünde yine güçlü bir hikaye ile karşı karşıya kalan izleyiciler, projeye yoğun ilgi göstermeye devam etti.

Dizinin AB grubunda yeniden çift haneli oranlara yükselmesi reytingler açısından sevindirici bir gelişmeydi. Ancak hem tüm kişiler hem de ABC1 gruplarında yaşanan düşüş ise dikkat çekici oldu.

40. bölümü ile birlikte AB ve ABC1 gruplarını birincilikle bitiren Kızılcık Şerbeti dizisi, en büyük rakibi Yalı Çapkını ile tüm kişiler kategorisinde rekabet etmekte zorlanıyor.

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE YERLEŞTİ!

Sosyal medyada her cuma gündeme oturan dizi, bu hafta Kızılcık Şerbeti etiketi ile yaklaşık 5 saat, Kıvılcım 6 saat, Doğa ise yaklaşık 2 saat X’in TT listesinin zirvesinde yer aldı.