Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti ile Gönül Dağı dizileri bu sezonun en başarılı iki yapımı oldu!

Kızılcık Şerbeti ile Gönül Dağı dizileri bu sezonun en başarılı iki yapımı oldu!

tarafından ker_def

Yeni sezon Eylül ayında başladı ve dördüncü sezonu süren Gönül Dağı dizisi hala milyonlarca izleyiciyi kendisine çekmeye devam ediyor. Cumartesi akşamları TRT1 ekranında yayınlanan dizinin başrollerinde Berk Atan, Semih Ertürk ile Cihat Süvarioğlu bulunuyor.

Cuma akşamları ise ikinci sezonu ile yine güçlü bir izleyici desteği bulan Kızılcık Şerbeti dizisi, etkileyici hikayesi ile her hafta reytinglerde çok başarılı işlere imzasını atıyor.

Yeni yıla doğru adım adım ilerlediğimiz şu günlerde, hem Gönül Dağı hem de Kızılcık Şerbeti dizilerinin çok başarılı reytingler elde ettiğine şahit olmaktayız.

Kızılcık Şerbeti ile Gönül Dağı dizileri bu sezonun en başarılı iki yapımı oldu! 7

2023/2024 sezonunda en başarılı iki dizi olarak öne çıkan Gönül Dağı ile Kızılcık Şerbeti, reytinglerde çift haneli oranlara ulaşabilen yapımlar olarak adeta şov yapıyor.

Hem cumartesi akşamları Gönül Dağı dizisinin hem de Cuma akşamları Kızılcık Şerbeti dizisinin zaman zaman ya çift haneli reytinglere ulaştığını görmekteyiz.

Birçok dizinin yayınlandığı Türk dizi sektörü için bu iki yapımın ortaya koyduğu başarının diğer yapımlardan farklı olduğunu ve güçlü hikayeleri ile bu noktaya gelebilmeyi başardıklarını söyleyebiliriz.