Ana sayfa Dizi Haberleri Kızıl Goncalar dizisi başlıyor, Özcan Deniz ve Özgü Namal herkesi şaşırtacak!

Kızıl Goncalar dizisi başlıyor, Özcan Deniz ve Özgü Namal herkesi şaşırtacak!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncular Özcan Deniz ile Özgü Namal’ın başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar isimli yeni dizi projesi, izleyicilere farklı gelecek bir hikayeye sahip.

Seküler ve muhafazakar yaşam tarzlarını anlatan Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcısı olan Gold Film tarafından hazırlanan Kızıl Goncalar, yine siyasi yönü de olan bir proje…

Kızıl Goncalar dizisi pazartesi rekabetinde Ömer, Kudüs Fatihi Selehaddin Eyyubi, Ne Gemiler Yaktım ve Safir isimli dizilerle reyting için yarışacak.

Yeni dizinin başrolünde yer alan Özcan Deniz ile Özgü Namal ikilisinin enerjisi ve uyumları şimdiden merak konusu olmaya başladı.

Kızıl Goncalar dizisi başlıyor, Özcan Deniz ve Özgü Namal herkesi şaşırtacak! 7

Peki 18 Aralık Pazartesi akşamı ilk bölümü Fox TV ekranında yayınlanacak olan Kızıl Goncalar nasıl bir hikaye ile başlayacak? İşte ilk bölüm detayları:

“Faniler” isimli tarikatın dairesinde yaşayan Meryem (Özgü Namal), Naim ve kızları Zeynep memleketlerinde yaşanan depremden sonra İstanbul’a göç ederler. Kızını okutma hayalleri kuran Meryem, tarikatın ve Naim’in kızına dair yaptıkları planlardan habersizdir.

Adli bir vaka sonucu, tarikat şeyhinin gözde torunu Cüneyd’le (Mert Yazıcıoğlu), seküler Atatürkçü bir psikiyatr olan Levent’in (Özcan Deniz) yolu kesişir. Mecburi hizmet yıllarından Faniler’i tanıyan Levent, bir yandan Cüneyd’e yardım edebilmek tarikatın tutucu bakış açısıyla mücadele edecek, diğer yandan özel hayatının çalkantılarıyla boğuşacaktır.

Levent ve Meryem’in bilmeden geçmişten getirdiği sır, herkesin hayatını değiştirecek kudrettedir.