Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti senaristleri Fatih’in sürünmesini isteyen izleyicilerin keyfini yerine getirecek!

Kızılcık Şerbeti senaristleri Fatih’in sürünmesini isteyen izleyicilerin keyfini yerine getirecek!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı.

Pembe’nin Doğa hakkında söylediği olumlu sözlerin dikkat çektiği tanıtımda Doğa ve Giray arasındaki aşk kıvılcımları giderek alevlenirken, Fatih’in bu duruma karşı öfkesi giderek büyüyor.

Fatih’in Doğa’nın karşısına çıkıp “Seninle olan hayatımı geri istiyorum!” demesi tanıtımın şoke eden anlarından biri olurken, Doğa’nın bunu bir şartla kabul edeceğini söylemesi merakı artırıyor. “Doğa’nın şartı ne olacak?” sorusunun yanıtı yeni bölümde izleyiciyle buluşacak.

Kızılcık Şerbeti dizisinin bir önceki bölümünde Görkem’in gece gezmesi Fatih’le yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Yaşanan tartışmada Fatih’in, “Ömer bizim boşanmamızı söylüyor” sözleri Görkem’in yeni bir karar almasına neden oldu.

Bölümün final sahnesinde ise Ömer’in kendisinden intikam aldığını düşünen Görkem, onunla bir araya geldi. Görkem’i takip eden Fatih’in bu buluşmaya şahit olması ve amcasını telefonla araması akıllarda soru işareti bıraktı.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!