Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızılcık Şerbeti yeni bölüm yayınlanacak mı? Show TV’den 22. bölüm bilgilendirmesi!

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm yayınlanacak mı? Show TV’den 22. bölüm bilgilendirmesi!

tarafından ker_def

Show TV ekranlarında bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olarak öne çıkan Kızılcık Şerbeti dizisinin güçlü hikayesinin yansımaları reytinglerde gözüküyor. Diziyle ilgili RTÜK’ün aldığı 5 program durdurma cezasına itiraz da yapıldı. Bu hafta yeni bölüm yayınlanıp yayınlanmayacağını merak edenler de var.

Eğer itirazlar sonuç vermez ise 7, 14, 21 ve 28 Nisan ile 5 Mayıs’ta dizi yerine belgesel paylaşılacak. Show TV ise avukatlar aracılığı ile itirazlarını yaptı ama bu arada basına yeni bölüm ile ilgili bilgilendirmeler göndermeye ve dijital kanallardan da fragmanlar paylaşmaya devam ediyor.

Show TV’den yapılan duyuruda 22. yeni bölümün 7 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’da ekranda olacağı bilgisi paylaşıldı. Ayrıca yeni bölümde neler olacağının detaylarına da yer verildi. Kızılcık Şerbeti merakla beklenen 22. bölümünden fragmanlar da yayınlanmaya devam ediyor.

İşte dizinin yeni bölümünden detaylar: Nursema’nın koşulunu kabul ederek onu eve dönmeye ikna eden Abdullah, Nursema’nın kararından vazgeçmesiyle bir nebze rahatlasa da Alev’e olan duygularını kızıyla açıkça konuşmak zorunda kaldığı için çok rahatsızdır. Fatih’in karısına sürpriz yaparak ona bir araba almak istemesi başta çiftin ilişkilerine çok olumlu yansısa da zaman içinde onları çok büyük bir felaketin eşiğine getirecektir.

Kendini çok akıllı sanan Nilay, dolandırıcıların tuzağına düşecektir. Sönmez ve Mustafa’nın ortak olduğu lokantanın açılışı iki aileyi bir kez daha bir araya getirecektir. Çimen’in bilgisayarında gördüğü uygunsuz görüntülerle ilgili harekete geçen Kıvılcım, Metehan ve Çimen’e bir zarar gelmeden konuyu halletmek istese de sonuçta bambaşka bir problemin içine düşecektir.

Ömer’in kendini yakarak oğlunu kurtarmak için harekete geçmesi Kıvılcım’ın elini bağlayacaktır.

Show TV’de ekrana gelen, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar.”

“Kızılcık Şerbeti” yeni bölümüyle 7 Nisan Cuma saat 20.00’de Show TV’de!