Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti’ne verilen cezadan sonra dizinin bıraktığı noktaya gelmesi o kadar da kolay olmayacak!

Kızılcık Şerbeti’ne verilen cezadan sonra dizinin bıraktığı noktaya gelmesi o kadar da kolay olmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisi bu sezona damga vuran yapımlardan birisi oldu. Dizinin başrollerinde yer alan Doğukan Güngör de kariyeri adına çok iyi bir çıkış sergiliyor. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun aldığı ceza kararı geçen hafta uygulamaya başladı. Show TV adına büyük bir kayıp ve izleyiciler için de 4 hafta daha dizinin ekranda olamayacağı gerçeği yakıcı bir durum.

Kızılcık Şerbeti dizisinin kadına şiddeti meşrulaştırmak gibi bir gerekçe üzerinden 5 bölüm durdurma cezası alması eleştirilen bir konu olarak hala gündemde yer alıyor. Ancak bir başka gerçek var ki, dizinin izleyicileri hem bu durumdan çok rahatsız hem de hikayenin nasıl devam edeceğini çok merak ediyor.

Böyle merak eden milyonlarca izleyicinin olduğu bir ortamda Kızılcık Şerbeti dizisinin en erken Mayıs ayının 19’unda izleyicilerle yeni bölümünün buluşması beklenebilir. Tabii ki Show TV’nin ne yapacağı da merak konusu. Dizinin çekimlerinin durdurulduğu ve ekibin de bu süreçte ne yapacağını bilemediği gelen bilgiler arasında.

Peki dizi geri döndüğünde çift haneli reytingler yeniden elde edilebilir mi? Dizinin havaların ısındığı bir dönemde yeni bölümlerinin yayınlanması izleyicileri yine büyük merak içinde ekrana çekebilecek mi? Sezon sonuna doğru gidildiği bir ortamda Kızılcık Şerbeti dizisi ne zaman ara verir?

Kızılcık Şerbeti'ne verilen cezadan sonra dizinin bıraktığı noktaya gelmesi o kadar da kolay olmayacak! 7

İşte diziyle ilgili akıllarda yer alan sorular bunlar. İzleyicilerin dizinin hikayesine gösterdiği ilginin devam etmesi, ancak senaryonun mevcut hali ile devam etmesi ile geçerli olacak. Bu durum da Türkiye’nin seçimlerinde hangi ittifakın ülkenin yönetiminde olacağı ile alakalı bir durum gibi gözüküyor.

RTÜK’ün verdiği ceza sonrasında seçimlerin sonucuna göre de Kızılcık Şerbeti dizisinin akıbeti çok başka bir noktaya gidebilir. Dizinin senaryosuna yönelik yapılacak bir revizyon ihtimali ise izleyicilerin projeye olan ilgisini azaltabilir.

Sonuç olarak, RTÜK’ün cezasının Kızılcık Şerbeti dizisinin muhteşem yükselişini kestiğini, bundan sonra aynı noktaya gelmesinin o kadar da kolay olmayacağını söylemek yanlış olmayacaktır.