Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece için Yasak Elma finaliyle bir dönem bitiyor, yepyeni bir dönem başlıyor!

Eda Ece için Yasak Elma finaliyle bir dönem bitiyor, yepyeni bir dönem başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin en büyük kazancı Eda Ece’nin hanesine yazıldı. Canlandırdığı Yıldız karakteri ile izleyicilerin kalbinde yer edinen oyuncu, büyük popülerlik elde etti.

Projenin kendisine ne kadar büyük bir fırsat sunduğunu röportajlarında ifade etmekten çekinmeyen Eda Ece, 29 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak olan final bölümünün ardından bambaşka karakterler ve projeler için kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye başlayacak.

Yıldız karakteri ile çok iyi uyum sağlayan, aslında bu karakteri bir noktadan sonra kendi nüansları ile geliştiren bir Eda Ece gerçekliği var. 6 sezon çok başarılı bir dizide başrol olmak kolay değil, bunun altından kalkan Eda Ece, oyunculuk macerasında bundan sonraki projelerinde de milyonlarca hayranı tarafından yakından takip edilecek.

Ancak bu yeni dönem Yasak Elma gibi başarılı olmuş ve izleyicilerin de beğenisini kazanan Yıldız gibi bir karakterin sağladığı avantajlardan yoksun olacak. Çünkü yeni karakterler, yeni diziler veya filmler derken Eda Ece için oyunculuk yeteneklerini ortaya koyması gereken, farklı yönlerini göstermesi şart olan bir dönem başlıyor.

Eda Ece için Yasak Elma finaliyle bir dönem bitiyor, yepyeni bir dönem başlıyor! 7

Önceki gün instagram hesabından bir video paylaşan ve set ortamından bazı detaylar gösteren Eda Ece’nin sözleri de çok anlamlıydı.

Oyuncu, “Yıldız’ın bekarlığa vedasındayım, kendiminkinde değil. Kendi hayatımdan çok seninkini yaşadım Yıldız” diye konuştu.

Bu sözler aslında ne kadar da doğru. Çünkü birçok izleyici Eda Ece’yi Yıldız karakteri ile özdeşleştirdiği için, o kişiymiş gibi düşünüyor. Ancak Eda Ece’nin yeni dönemde Yıldız karakterinin üzerine yapışma halinden kurtulması da şart.

Yapımcıların yeni teklifleri Yıldız’a benzer olabilir, ancak Eda Ece için bu karakterden sıyrılarak oyunculuk yolculuğunda farklı yönlerini ortaya koyması için, mümkün olduğunca farklı rollerle kamera karşısına geçmesi daha mantıklı olacaktır.