Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti’nin Alev’i fit haliyle göz kamaştırırken, Müjde Uzman’ın aylar önceki sözleri akıllara takılı kaldı!

Kızılcık Şerbeti’nin Alev’i fit haliyle göz kamaştırırken, Müjde Uzman’ın aylar önceki sözleri akıllara takılı kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Müjde Uzman, Kızılcık Şerbeti dizisindeki Alev karakteri ile yeniden ekranlara dönmenin keyfini yaşıyor. Pandemi sürecinde bir sorun yaşamamak adına setlerde yer almama tercihinde bulunduğunu ve bu nedenle de uzun süre bir iş yapmadığını anlatan oyuncu, şimdilerde Kızılcık Şerbeti ile kariyerinin en yoğun dönemlerinden birisini yaşıyor.

AB ve ABC1 kategorilerinde son 4 haftadır birinciliği elde eden ve çift haneli reytinglere çıkarak da herkesi şaşırtan Kızılcık Şerbeti, sezonun en başarılı ilk 3 dizisinden birisi olarak anılıyor. Müjde Uzman da ekran başındaki izleyicilere farklı duygular yaşatmasının yanı sıra, birçok meslektaşının da kıskandığı bir rol olarak Alev’i etkileyici bir şekilde ortaya çıkardı.

Müjde Uzman, formunu koruma konusunda ise o kadar da telaşlı değil. Spor yapmadığını, yemesine de çok dikkat etmediğini anlatan oyuncu, “Ben çok yerim. Spor da yapmıyorum. Benim bir göbeğim var, hamile zannedersin” diyerek Sabah gazetesinin youtube kanalındaki röportajında dikkat çekti.

9 ay önce yayınlanan röportajda göbeği olduğunu saklamayan ve bunu bol giyinerek kapattığını anlatan Müjde Uzman, Kızılcık Şerbeti dizisinde ise fit haliyle dikkatlerden kaçmıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi döneminde göbeğini sakladığını ve bu sorundan kurtulamadığını anlatan oyuncu, “Saklamasını da bileceksin. O yüzden bol giyiniyorum. Yemeyi çok seviyorum, mümkün değil. Benim derdim dış görünüş değil, sağlıklı olmak. O yüzden yiyorum, çok seviyorum” açıklamasını yaptı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde ise birçok izleyici Alev karakterinin güzelliğine ve fit haline yönelik çok sayıda mesaj paylaşıyor. Müjde Uzman, aylar içinde biraz kilo mu vermiş, yoksa saklamasını mı çok iyi başarıyor bilinmez ama oyuncu, yaptığı açıklamada fiziğini koruma konusunda çaba harcamadığını, yemek yemeyi çok sevdiğini ve dış görünüşüne değil de sağlıklı olmasına önem verdiğini ifade etmişti.

Ünlü oyuncuyu ekranda fit haliyle izleyenler ise, Kızılcık Şerbeti projesine özel olarak fiziğine çok mu dikkat ettiğini, yoksa göbeğini çok mu iyi sakladığını merak ediyor.

Dizinin sahnelerinde dar kıyafetler de giyen Alev karakteri anlaşılan Müjde Uzman’a çok iyi gelmiş.