Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisinin küçük oyuncusu Beren Gökyıldız’ın büyük başarısı…

Kızım dizisinin küçük oyuncusu Beren Gökyıldız’ın büyük başarısı…

tarafından zk zk

Cansu Dere ve Vahide Perçin ile oynadığı Anne dizisinden sonra yıldızı parlayan ve yeni sezonda TV8 ekranlarında yayınlanan Kızım dizisi ile ekrana gelen küçük yıldız Beren Gökyıldız’ın ünü, ülke sınırlarını aşmaya başladı.

Küçük Oyuncu, başarılı performansıyla göz dolduruyor. Yerli dizilerin yurtdışı pazarında dikkat çeken Kızım dizisi, şimdilerde Şili’de gösterilmeye başladı.

Böylece Beren Gökyıldız’ın ünü de Şili’ye kadar uzandı.

Milliyet Gazetesi’nden Sina Koloğlu, konuyla ilgili detayları şöyle yazıyor:

“‘Kızım’, Güney Amerika pazarının yeni parlayan yıldızlarından biri haline geldi. Şili’nin Türk dizilerine abone kanalı Mega, ‘Kızım’ dizisini ‘Y Tu Quien Eres’ adıyla geçtiğimiz pazartesi seyirciyle buluşturdu. Yüzde 14.9’luk bir izlenme payıyla diğer iki rakibi olan projeleri geride bıraktı.

Kızım dizisinin küçük oyuncusu Beren Gökyıldız'ın büyük başarısı... 7

Şimdi Şili’nin yeni yıldızı ve dizinin kahramanı Beren Gökyıldız (Öykü)… İşin bir diğer ilginç yanı ise, Kore dizilerinin Türkçe uyarlamalarının başarısı oldu. Koreliler de bu durumdan epey memnun. Bir yerde kendi yapımlarının tanıtımı yapılmış oluyor. Orijinali, ‘My Fair Lady’ olan, bizde ‘Kızım’ olarak değişen ve Şili’de beğenilen dizinin kısaca hikayesi bu…”