Ana sayfa Dizi Haberleri Koca Koca Yalanlar dizisine tepkiler çok, destek az!

Koca Koca Yalanlar dizisine tepkiler çok, destek az!

tarafından ker_def
Kanal D ekranlarında yeni yayın döneminin iddialı projelerinden Koca Koca Yalanlar ilk bölümüyle geçtiğimiz pazartesi ekrana gelmişti.

Ancak dizinin tekrarının da yayınlanmasıyla iyice artan tepkiler dikkat çekmişti.

Sosyal medyada aldatmayı sevimli ve meşru gösterdiği eleştirileri alan, ayrıca birçok izleyicinin de RTÜK’e yaptığı şikayetlerle gündeme gelen diziye destek ise Milliyet Cadde yazarlarından Sinan Biçici’den geldi.

Diziyle ilgili yüksek perdeden yapılan tepkilere karşın, diziye destek mesajları çok azdı. Sinan Biçici’nin mesajları da destek içerikliydi.

İşte o yazıdan bazı detaylar:

“Evlilik olsun veya olmasın, sadakat bir ilişkinin en temel şartı. Hem kadın hem de erkeğin uyması gereken kural, taraflardan biri tarafından ihlal edilebilir. İlişkiye devam edip, etmeyecekleri kişilerin kendi kararıdır. Diziler, kamu spotu değil. Oradaki kahramanlar hep doğruyu yapar diye bir şey de yok. Zaten öyle olsa, kimse izlemez. Bir olayın film haline gelebilmesi için bir şeylerin ters gitmesi, rutinin bozulması lazım.

Koca Koca Yalanlar dizisine tepkiler çok, destek az! 7

Hayattan bir kesit almaktır hikaye anlatmak… Sadık bir ilişkiyi de alırsın, sadakatsizliği de… Hangisini izleyeceğine ve örnek alacağına sen karar verirsin.

Daha ilk bölümden böyle tepkileri fazla buluyorum. Bir alışkanlığa dönüştü artık. “Ben burada kahramanın tavrını, hayata bakışını beğenmedim, yayından kaldırılsın o zaman” dersen, başkası da senin doğru bulduğunu beğenmez, böyle sürüp gider.

‘Yedi Kocalı Hürmüz’e gülüp, geçen bir toplumdan bu hale getirmeyelim kendimizi.”