Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de problemler bitti mi, yeni sezon öncesi son durum ne?

Sen Anlat Karadeniz’de problemler bitti mi, yeni sezon öncesi son durum ne?

tarafından ker_def
Geçtiğimiz sezon atv ekranlarında yayın hayatına başlayınca büyük gürültü kopmuştu.

Dizinin kadın haklarını savunma iddiasına karşılık, öyle şiddet sahneleri vardı ki tepki göstermemek imkansızdı.

Hatta konu Meclis’e kadar bile taşınmış ve şikayetler üst perdeden RTÜK’e aktarılmıştı.

Osman Sınav’ın ustalıkla azalttığı şiddet sahneleri sonrasında ise eleştiriler durulmuş ve dizi reyting rekorları ile anılmaya başlamıştı.

İşte böyle etkili bir ilk sezondan sonra şimdi ikinci sezona hazırlanan Sen Anlat Karadeniz, yeni sezon fragmanıyla da dikkatleri üzerine çekmişti.

İKİNCİ SEZON TANITIM FRAGMANI:

Yine heyecanlı bölümler izleyicileri bekliyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Sinan Biçici bugünkü köşe yazısında “Sen Anlat Karadeniz’de ne olacak?” başlığı ile bir analiz yaptı. Biçici, yapımcı Osman Sınav’ın mesajını da aktardı:

“Geçtiğimiz sezonun en şaşırtıcı başarısını kazanmıştı ‘Sen Anlat Karadeniz’… Sadece reyting başarısıyla değil, etkili hikayesi de çok konuşuldu. Sezon arası verildikten sonra bazı haberler sızdı sosyal medya üzerinden basına… Senarist ve yönetmen değişikliği oldu. Seyircilerse endişelendiklerini belirtti.

Sen Anlat Karadeniz'de problemler bitti mi, yeni sezon öncesi son durum ne? 7

Osman Sınav’a sordum durumu. Bu değişikliklerin seyirciyi tedirgin ettiğini belirttim. Birtakım problemler yaşadıklarını ama her şeyi çözdüklerini söyledi. Dizinin fanları rahatlasın. Sezonun ilk bölümü de çok güzel olmuş ve özellikle sualtı çekimleri için çok uğraşmışlar. Müzikler için de bir ilki gerçekleştirmişler ve kemençe orkestrası yapmışlar. İlk bölümde, kemençeye doyacak seyirci. Bir Karadeniz dizisine de bu yakışırdı…”