Ana sayfa Dizi Haberleri Koca Koca Yalanlar dizisiyle ilgili gereksiz bir tartışma fazla uzadı!

Koca Koca Yalanlar dizisiyle ilgili gereksiz bir tartışma fazla uzadı!

tarafından zk zk
Televizyon ekranlarına gelen diziler kimi zaman hikayelerdeki bazı karakterler ya da hikayenin içindeki bir durum aniden büyük eleştirilerden nasibini alıyor.

Bir eğlence dünyası olduğu unutulup, kamu spotu muamelesi yapılan film ve dizilerin uğradığı bu duruma, Kanal D’nin Koca Koca Yalanlar dizisi de düşmüştü.

Aldatmayı meşru hale getirdiği, komedinin içine yedirerek önemli bir durumu espriyle normalmiş gibi gösterdiği şeklinde pek çok eleştiri yapıldı.

Sinemada, tiyatroda izlenen benzer hikayeler gibi görmek yerine bir anda dizi olunca iş çığrından çıktı!

Ancak bir kaç bölüm sonra durum değişti. Dizinin reytinglerinin iyi gitmesi, izleyicinin de olaya başka açıdan bakmasını sağlamışa benziyor.

Zira oyunculuklar ve keyifli hikayesiyle bu krizi aşmayı başardı Koca Koca Yalanlar.

Mesut Yar, Posta’daki köşesinde bu tartışmalarla ilgili olarak şöyle söylüyor:

Koca Koca Yalanlar dizisiyle ilgili gereksiz bir tartışma fazla uzadı! 7

“Alternatif çıkış bulundu

“Koca Koca Yalanlar” (Kanal D) yaz dizileri içinde hızla açılan ender işlerden oldu. İlk bölümünde bir hayli tartışılmıştı…

Bu ülkede “Aşk-ı Memnu” aslı ve tekrarlarıyla hâlâ limitsiz izlenirken bu sevimli kurguya “uzaylı” muamelesi yapmak zaten absürt bir şeydi. Neyse ki çabuk son buldu…

Başından beri, “eğlenmenize bakın” diyordum. Şimdi bana gelen yorumlardan anladığım kadarıyla izleyenler eğlenmesine bakmaya başlamış…

Bu da en basit mealiyle, dizi içine girdiğimiz yeni sezonda da yayın gününün alternatif bir kaçış noktası olacak demektir. Çünkü oyunculuklardan hikayeye kadar hemen her ayrıntı bu ibrede!