Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk’ten yeni partneri Murat Boz’un Zeytin Ağacı dizisine büyük övgü!

Burcu Özberk’ten yeni partneri Murat Boz’un Zeytin Ağacı dizisine büyük övgü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Özberk, Nisan ayında final yapan Aşk Mantık İntikam dizisinin ardından birçok teklif almasına rağmen, bir süre dinlenmeyi tercih etmişti. Kısa bir tatil de yapan oyuncu, yeni sinema filmi Rüyanda Görürsün için anlaşma yaptı ve Murat Boz ile de partner oldu.

İmajında yaptığı değişiklikler ile dikkatleri çeken Burcu Özberk, tatil pozlarıyla da sosyal medyada hayranlarını adeta mest etti. Oyuncu, yıllar sonra saçlarında yaptığı değişikliğin kendisini çok mutlu hissetmesine yol açtığını da söyledi. Burcu Özberk, tatil sürecini de İspanya ile sürdürürken, Eylül ayı içinde de İtalya’ya geçerek film çekimleri öncesinde yurt dışında dinlenmek istiyor.

Oyuncu, Disney Plus’ta yayınlanacak olan Rüyanda Görürsün isimli filmin senaryosunu okuduğu zaman çok heyecanlandığını belirterek şöyle konuştu: “Okuduğum zaman çok heyecanlandım. Çok farklı bir işti. Murat Boz ile çalışacağım için zaten mutluyum. Yönetmenimiz ile tanıştık, senaryo üzerinden biraz sohbet ettik. Eylül ayının ortasında sete çıkacağız. O zamana kadar yapım bir şey paylaşana kadar bizim bir şey söylememiz gerekiyor.”

Burcu Özberk'ten yeni partneri Murat Boz'un Zeytin Ağacı dizisine büyük övgü! 7

Zeytin Ağacı isimli Netflix dizisini izlediğini belirten Burcu Özberk, partneri Murat Boz’u da çok beğendiğini ifade etti. Tuba Büyüküstün’ün de başrolünde yer aldığı Zeytin Ağacı dizisi dünya çapında büyük yankı yaptı. Bu durumu değerlendiren Burcu Özberk, şöyle konuştu:

“Çok beğendim, zaten çok ses getirdi. Türkiye için güzel bir adım. Kırılmamış büyük rekorları kırdılar. Dünya sıralamasında altıncı oldular. Murat’ın bütün story’lerini zaten takip ediyorum, hepsini görüyorum. Bilgi sahibi oldum.”

Rüyanda Görürsün isimli proje hakkında bir detay veremeyeceğini ifade eden Burcu Özberk, magazin dünyasındaki de haber yapma biçimlerini eleştiren ifadeleriyle de gülümsetti.

Tatilde olduğunu, ailesi ile vakit geçirmeye çaba harcadığını anlatan oyuncu, Eylül ayının ortasına kadar da bu tatil sürecinin devam edeceğini sözlerine ekledi.