Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisindeki büyük değişim en çok da Deniz Baysal’ın eşi Barış Yurtçu’yu mutlu etti!

Teşkilat dizisindeki büyük değişim en çok da Deniz Baysal’ın eşi Barış Yurtçu’yu mutlu etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat isimli TRT1 dizisi iki sezon boyunca başkent Ankara’da çekildi. Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal ikilisi de yıllar sonra yeniden bu proje için başrolde buluştu. İkili daha önce Fazilet Hanım ve Kızları isimli dizide partner olmuş ve hayranları onların uyumunu çok beğenmişti.

Teşkilat isimli TRT1 dizisinde de yine bir araya gelen ikili, hayranlarını hem mutlu etti hem de dizinin büyük başarı kazanmasında en önemli isimler oldu. Çağlar Ertuğrul iki sezon boyunca başrolünde yer aldığı Teşkilat dizisinden ayrıldı. Ankara’da yapılan çekimlerde ekibin soğuk hava koşulları nedeniyle çok zorlandığı da zaman zaman gündeme geldi.

Çağlar Ertuğrul ve birçok oyuncu da bu sert hava koşullarından şikayetçi oldu. Teşkilat dizisinde üçüncü sezonda birçok şey değişecek. Hem hikayede büyük değişim yaşanacak hem de başrolde Deniz Baysal’ın yanına yeni isimler eklenecek. Birçok önemli ismin ikinci sezonda ayrılması sonrasında Teşkilat dizisinin üçüncü sezonda bambaşka bir kurgu ile ilerlemesi bekleniyor.

Dizinin yeni döneminde çekim yeri de değiştirildi. Artık ekip Ankara’da değil İstanbul’da çekimlerde yer alacak. Bu durum da İstanbul’da yaşayan dizinin oyuncu ve teknik ekibinin bu sezonu daha rahat geçirmesini sağlayacak. Özellikle Ankara’nın kış aylarındaki soğuk havasının olumsuz etkileri de bu sezon yaşanmayacak.

Teşkilat dizisindeki büyük değişim en çok da Deniz Baysal'ın eşi Barış Yurtçu'yu mutlu etti! 9

Şarkıcı Barış Yurtçu ise karısı Deniz Baysal ile birlikte yaptığı açıklamada, Teşkilat dizisi nedeniyle büyük sıkıntı yaşadığını itiraf etti. Karısıyla 1,5 yıl kadar ayrı kaldıklarından bahseden Barış Yurtçu, “Ankara’da 1,5 sene artık şey oldu, o biraz artık buramıza gelmişti. Ama artık bizi daha çok göreceksiniz, İstanbul’dayız artık” diyerek zorunlu ayrılık sürecinden çok rahatsızlık yaşadığını ifade etti.

Çekimler İstanbul’da olacağı için artık daha rahat olacaklarını ve birbirlerini daha çok görme fırsatlarının olacağını anlatan ikili, Teşkilat dizisinde yaşanan bu büyük değişimden son derece memnun.

Teşkilat dizisindeki büyük değişim en çok da Deniz Baysal'ın eşi Barış Yurtçu'yu mutlu etti! 10

Deniz Baysal, Lider Marka ödülleri törenine eşiyle birlikte katıldı ve “Yılın En İyi Kadın Oyuncusu” ödülünü de alarak büyük bir mutluluk yaşadı. Oyuncu gece için tercih ettiği siyah, yırtmaçlı elbisesiyle de sosyal medyada hayranlarından birçok güzel yorum aldı.

Teşkilat dizisindeki büyük değişim en çok da Deniz Baysal'ın eşi Barış Yurtçu'yu mutlu etti! 11