Ana sayfa Dizi Haberleri Konu kapandı! Doğa Rutkay, ikizlerinin kime benzediği konusunu tek fotoyla bitirdi!

Konu kapandı! Doğa Rutkay, ikizlerinin kime benzediği konusunu tek fotoyla bitirdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara Güldür Güldür Show’daki Yeter karakteriyle gelen Oyuncu Doğa Rutkay, bilindiği gibi televizyoncu-yazar ve gazeteci olan Kerimcan Kamal ile evli. Çift, 2014 yılında evlenmişti. 2018 yılında ise sevimli ikizleri dünyaya geldi.

Piraye ve Rutkay Kerim adını verdikleri ikizleriyle mutlu bir evlilikleri olan çift, zaman zaman sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla ikizlerin kime benzediği ile ilgili yorumlarla karşılaşıyorlar. Pek çok takipçi Piraye’yi annesine, Rutkay’ı da babasına benzetiyor.

Ancak tam tersini düşünenler ya da ikisini de Doğa Rutkay’a benzetenler de var. Hem annelerini hem de babalarını andıran simalara sahip olsalar sevimli ikizlerin her geçen gün daha da çok annelerine benzediği de yorumlar arasında dikkat çeken konulardan.

Bu duruma en net yanıtı ise Doğa Rutkay verdi. Zira ortaya öyle kolaj fotoğraflar koydu ki muhtemelen kimsenin söyleyecek başka bir sözü kalmadı! Oyuncu, kendi çocukluk fotoğrafı ile ikizlerinin fotoğraflarının benzerini bulunca, instagram’dan paylaştı.

Piraye ve Rutkay Kerim’i ayrı ayrı fotoğraflandıran oyuncu, bu paylaşımıyla kimseye de bir söz bırakmadı! Zira Piraye’nin de Rutkay Kerim’in de bebekliklerinin annelerine ne kadar çok benzediği aşikar…

Ancak oyuncu, yine de eşinin hakkını yememek istemiş olacak ki story’den de Kerimcan Kamal’ın çocukluk fotoğrafları ile ikizlerinin fotoğraflarını yan yana koyan bir kolaj yayınlamış.

Fakat ne olursa olsun, kendi fotoğrafıyla yaptığı paylaşım, aslında çok daha net bir benzerliği ortaya çıkarmakta.

İşte Doğa Rutkay’ın paylaşımları…. Bakalım siz hangi fikirdesiniz?

Konu kapandı! Doğa Rutkay, ikizlerinin kime benzediği konusunu tek fotoyla bitirdi! 10

Konu kapandı! Doğa Rutkay, ikizlerinin kime benzediği konusunu tek fotoyla bitirdi! 11

Konu kapandı! Doğa Rutkay, ikizlerinin kime benzediği konusunu tek fotoyla bitirdi! 12

Konu kapandı! Doğa Rutkay, ikizlerinin kime benzediği konusunu tek fotoyla bitirdi! 13