Ana sayfa Dizi Haberleri Güvercin dizisine bravo! Oyuncu ve ekibi riske atmamak için şehir değiştirdiler!

Güvercin dizisine bravo! Oyuncu ve ekibi riske atmamak için şehir değiştirdiler!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de iddialı başlayan bir diziydi Güvercin dizisi. Oyuncu kadrosunda genç ve usta isimlerin yer aldığı Güvercin, ne yazık ki pandemi sürecine kadar ancak 13 bölüm ekranda yer almıştı. Geçen zaman içinde unutulan dizinin final yapacağı öğrenilmişti bir süre önce.

Yaşanan tüm olumsuzluklara karşın diziye final yapma hakkının tanınması da yine alkışlanacak bir karar olarak dikkatleri çekti. Büyük emeklerle çekilen pek çok dizi, final bile yapamadan ekrandan yok olup giderken, Güvercin dizisiyle ilgili alınan karar sevindirdi.

Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği dizi, son olarak da final çekimi için şehir değiştirmesiyle dikkatleri çekti. Daha önce Antep’te gerçekleşen çekimlerin Coronavirüs nedeniyle Nevşehir’in Ürgüp ilçesine kaydırıldığı öğrenildi. Dizinin 8. bölümünde Doktar İpek karakteriyle ekranlara gelen Bestemsu Özdemir’in yaptığı açıklamalarla durum ortaya çıktı.

Mehmet Ali Nuroğlu; Almila Ada; Menderes Samancılar; Nursel Köse’nin rol aldıkları dizi, 16. bölümüyle final yapacak. Eldeki stok bölümlerle birlikte bir kaç gün içinde final bölümünün çekimleri başlayacak. Bir haftalık çekim sürecinden sonra da dizinin çekimleri bitecek.

Güvercin dizisine bravo! Oyuncu ve ekibi riske atmamak için şehir değiştirdiler! 7

Magazincilerle arkadaşlarıyla gittiği İstanbul’daki bir kafede karşılaşan Bestemsu Özdemir, yapımcının virüs tehlikesi nedeniyle set mekanını başka şehre taşımasını da gündeme getirmiş oldu. Özdemir, “Güvercin dizisinin finalini çekeceğiz. Ben yarın zaten uçuyorum. 6-7 gün yokum. Ürgüp’te çekeceğiz, Antep’te vaka sayısı biraz fazla çünkü. Yapımcımız sağolsun. Biraz onların hepsini öngörerek organize etmişler. Gidip onu çekip döneceğiz, tiyatroya başladım zaten, provalarım var bir yandan” açıklamasını yaptı.

Ev partilerine eleştiri…

Bu arada corona virüs salgını nedeniyle eğlence yerlerine getirilen sınırlamalar, yasaklar sonrasında ev partilerinin çoğaldığı da medyaya yansıyan haberlerden görülmekte. Bestemsu Özdemir, bu partileri sakıncalı bulduğunu ifade ederek
“Ben gitmiyorum, sokakta yasaklanan bir şeyi evde yapmak bana pek mantıklı gelmiyor. Benim annem babam kıymetli benim için. Anneannem dedem ve sokaktaki yaşlı insanlar da öyle… Bana bir şey olmayacak kafasıyla bunu yapmak biraz bencilce geliyor…” diye konuştu.

Bestemsu Özdemir, tv100’ün Magazin Hattı programına dizi hakkında açıklamada bulundu.Yaz tatilinde magazincilere yakalanmayan oyuncunun nerede olduğu ile ilgili bir soruya Çeşme’ye de gittiği, daha çok bakir yerlerde dolaştığı, bu yüzden kameralara yakalanmadığı yanıtını verdi oyuncu.