Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu’nun Hazal Kaya ile ilgili yorumu şaşkınlık yaşattı!

Elçin Sangu’nun Hazal Kaya ile ilgili yorumu şaşkınlık yaşattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de dün akşam ilk bölümü yayınlanan İyi Günde Kötü Günde dizisiyle yeniden gündemde olan Elçin Sangu, sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla dikkatleri çekti. Bir süredir yeni dizisi heyecanla beklenen oyuncu, ilk bölüm için kendisine başarılar dileyen Hazal Kaya’ya ilginç bir notla yanıt verdi.

Kiralık Aşk dizisinden sonra yıldızı parlayan Sangu, ekranda romantik komedi dışında bir projede yer almak istemiş ve Çarpışma dizisinde oynamıştı. Aradan geçen süre içinde Sangu, yeniden romantik komedi tarzı bir dizi ile ekranlara gelmeye başladı.

Oyuncunun Yasemin Kay Allen ve Ozan Dolunay ile başrolünü paylaştığı dizide Yasemin karakterini oynayan Hande Yılmaz ile bir pozunu paylaşan Hazal Kaya, “Çiçeklerimin dizisi bugün başlıyor” diyerek arkadaşlarına destek verdi ve başarılar diledi sosyal medyadan.

Hande Yılmaz, aynı zamanda Hazal Kaya’nın nikah şahidi olacak kadar yakın bir arkadaşı. Elçin Sangu ile de arkadaş oldukları biliniyor. Kaya, iki meslektaşına yaptığı jestle dikkatleri çekti.

Elçin Sangu da Hazal Kaya’nın bu paylaşımını kendi story sayfasında paylaştı ve “Hazal Kaya kırmızı çizgimizdir” notunu düştü. Sangu ve Kaya’nın arasında yakın bir dostluk olduğu pek bilinmiyordu. Ancak bu paylaşım sonrasında iki oyuncunun dostlukları da ortaya çıkmış oldu.

Elçin Sangu'nun Hazal Kaya ile ilgili yorumu şaşkınlık yaşattı! 9

Daha önce birlikte hiç bir projede yer almamış olan iki oyuncunun özel hayatlarında da görüştükleri bir mekan çıkışında magazincilerin çekimleriyle anlaşılmıştı ama instagram’dan da bir kez daha netleşmiş oldu…

İşte o paylaşımlar:

Elçin Sangu'nun Hazal Kaya ile ilgili yorumu şaşkınlık yaşattı! 10

Elçin Sangu'nun Hazal Kaya ile ilgili yorumu şaşkınlık yaşattı! 11