Ana sayfa Dizi Haberleri Koronavirüs en çok da Survivor’a yaradı!

Koronavirüs en çok da Survivor’a yaradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranında yayınlarına devam eden Survivor 2020 yarışmasında heyecan giderek artıyor. Ekranlarda dizilerin yeni bölümlerinin çok az olması, izleyicilerin Survivor heyecanını tercih etmesinde en önemli sebep.

Birçok dizi, koronavirüs salgını nedeniyle yayınlanamıyor. Setlerdeki çalışmalar 1 aydan uzun süredir durduruldu. Birkaç tane devam edebilen dizi bulunuyor. Bunlardan bazıları evden çekimler yaparken, bazıları ise sağlık önlemlerini alarak sette çalışıyor.

Televizyon ekranında dizilerin olmaması ise Survivor yarışmasına yaradı. Daha önceki yıllarda Survivor zaten çok izlenen bir yapımda.Ama birkaç yıldır o kadar da etkili değildi. Koronavirüs salgını ile birlikte Survivor 2020 yarışması öne çıktı.

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu bu durumu köşesinde yazdı.

Eyüboğlu, şöye diyor: Seyircisi çok yapımların yeni bölümlerinin ekranda olmaması elbette ki ‘Survivor’a alan açtı. Ama şu gerçekler de unutmamalı… Reytinglerde açık ara birincilik ‘Survivor’ için yeni bir şey değil. Acun Ilıcalı’nın sunduğu yarışma, ekranlarda olduğu yıllarda birçok sezon yaşandı. Rakip kanalların yayın planlarını ‘Survivor’a göre değiştirdiği çok oldu. Bu sezon, ‘Ünlüler’ geniş kitlelerin merakla takip edeceği isimler değil ama yarışmada şu günlerde aksiyon tavan…