Ana sayfa Dizi Haberleri Koronavirüs şoku yaşanan Emanet dizisi 15 Mart Pazartesi yayınlanacak mı?

Koronavirüs şoku yaşanan Emanet dizisi 15 Mart Pazartesi yayınlanacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında izleyicilerle hafta içi akşam saatlerinde buluşmakta olan Emanet dizisinin setinde koronavirüs sorunu yaşandığı ortaya çıkmıştı. Halil İbrahim Ceylan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı da merak ediliyordu.

Son dönemde reytinglerini yükselten ve ana akım kanallardaki dizilerin bazılarından bile iyi sonuçlar elde edebilen Emanet, özellikle tüm kişiler kategorisinde güçlü bir karşılık buluyor. İzleyicilerin Yaman ve Seher’in hayatlarında yaşanacakları merak ettiği dizinin hikayesi büyük ilgi gördü.

7 Eylül’den bu yana yayınlanmakta olan dizinin 135 bölümü geride kaldı. Hafta içinde ortaya çıkan Emanat dizi setinde koronavirüs sorunu yaşandığı ile ilgili gelişmeler izleyicileri de tedirgin etti.

Dizinin setinde çalışmaların durduğu da ifade edildi. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda dizinin 136.bölümünün yayınlanacağna yönelik duyurular dikkat çekti. Dizi hayranlarının meraklı bekleyişi de sona erdi.

Emanet dizi setinde koronavirüs sıkıntısı yaşanmış olsa da şimdilik yayınları etkileyen bir durum ile ilgili bilgi gelmedi. Emanet dizisinin yükselen reytinglerinin dikkat çektiği şu dönemde yaşanan korona talihsizliği ekibin daha dikkatli olması konusunda bir tecrübe oldu.

İşte Emanet dizisinin 136.yeni bölümünün yayınlanacağına işaret eden fragman:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Emanet (@emanetkanal7)’in paylaştığı bir gönderi