Ana sayfa Sosyal Medya Koş Serkan koş! Serkan Çayoğlu, Yeni Hayat dizisinden paylaşımıyla hayranlarını zıplattı!

Koş Serkan koş! Serkan Çayoğlu, Yeni Hayat dizisinden paylaşımıyla hayranlarını zıplattı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Son olarak TRT’nin Halka dizisinde oynayan Serkan Çayoğlu, bu kez Kanal D’nin yeni ve iddialı dizisi Yeni Hayat ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Oyuncu yeni dizisinde Melisa Aslı Pamuk ve Nilperi Şahinkaya ile başrolü paylaşıyor. Eski bir bordo bereliyi oynayan Serkan Çayoğlu, dizide çekilen bir fotoğrafıyla yaptığı paylaşım dikkatleri çekti.

Aslında Mart ayında çekimleri başlanan dizi pandemi döneminde yayınlanacak ama kanal diziyi bekletmeyi tercih etti. Yeni sezonda ekrana gelecek olan dizinin tanıtımları da bir süre önce dönmeye başlamıştı. Serkan Çayoğlu’nun aksiyon sahneleriyle bol bol ekrana geleceği dizide performansıyla dikkatleri çekeceği de şimdiden belli oluyor…

Bir Red Arrow Studios şirketi olan Karga Seven Pictures Türkiye’den Ömer Özgüner ve Ümmü Burhan’ın yapımcılığını üstlendiği dizi, korumalığını yaptığı kadına aşık olan eski özel harekatçının imkansız aşkını konu alıyor. Tutkulu aşk sahneleriyle izleyiciyi ekran başına toplayacak olan Yeni Hayat dizisinin Yönetmen koltuğunda Başak Soysal ve Cem Özüduru oturuyor.

Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’un yanı sıra Tayanç Ayaydın, Nilperi Şahinkaya, İpek Filiz Yazıcı, Nisa Sofiya Aksongur, Devrim Nas, Aziz Caner İnan, Nebil Sayın, Ayşe Tunaboylu, Begüm Akkaya, Furkan Kalabalık, Övül Özbay ve Seher Terzi de dizinin kadrosunda.

Çayoğlu’nun 30’lu yaşlarında Adem Şahin isimli karakteri oynadığı dizinin pek çok sahnesinde aksiyon eksik olmayacak. İşte Serkan Çayoğlu, bu sahnelerden birinden çekilen aşağıdaki fotoğrafını paylaşıp İngilizce olarak “Hepsini yakalamalıyım” notunu düşmüş.

Oyuncu yakışıklılığıyla yine ekranda göz dolduracak. Fit vücudu ve performansıyla özellikle kadın hayranlarının gönlünü çeleceği kesin. Aşağıdaki fotoğrafı gören hayranları da şimdiden beğeni ve övgü dolu yorumlar yağdırmaya başladılar bile…

Gotta Catch ’Em All #yenihayat

Koş Serkan koş! Serkan Çayoğlu, Yeni Hayat dizisinden paylaşımıyla hayranlarını zıplattı! 7

Yeni Hayatta Serkan Çayoğlu’nun oynadığı karakter Adem Şahin kimdir?

30’lu yaşlarının ortalarında, eski bordo bereli olan Adem evli ve bir çocuk babasıdır. Bir operasyonda yaşanan talihsizlik sonrasında ordudan ayrılmak zorunda kalan Adem için hayat yeniden başlar adeta… Adem’in arkadaşı Bekir’in patronu Timur, karısı Yasemin için bir koruma tutmak istemektedir. Adem, korumakla görevli olduğu kadınla, Yasemin’le tanıştığında, asıl tehlikenin çok daha başka ve ölümden bile büyük olduğunu ruhunun derinliklerinde hissetse de, bunu korkunun verdiği panikle derhal bastırır. Adem için, hayatında ilk defa yaşadığı bu duygu anlaşılmaz olmakla kalmaz, aynı zamanda kabul edilemezdir.

Ancak, Adem ne kadar kaçmaya çalışsa da bu kadında onu çeken bir şey vardır. Zamanla Yasemin’i tanıdıkça yaşadığı ikilem Adem’i alt üst eder. Bir tarafta ailesi ve Timur’a verdiği söz diğer tarafta Yasemin… Tüm bu karmaşanın içinde bir karar verip ailesiyle çekip gitmeye niyetlendiğinde öğrendiği sır ise herkesin kaderini etkileyecektir.