Ana sayfa Kadın Haberleri Kumsalda bikinili değil, pantolonla poz! Bensu Soral yaz bitmeden Sonbahar’ı getirdi bile…

Kumsalda bikinili değil, pantolonla poz! Bensu Soral yaz bitmeden Sonbahar’ı getirdi bile…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Vicdan, Boynu Bükükler, Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde rol aldıktan sonra İçerde dizisiyle bir anda popüler olan Bensu Soral, şimdilerde ekranda yok ama sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde kalmaya devam ediyor. Oyuncu ablası Hande Soral’ın ardından ekranlara çıkan genç isim, son olarak Yılmaz Erdoğan’ın Organize İşler Sazan Sarmalı filminde oynamıştı.

Reklam yüzü olduğu markaların çekimleriyle zaman zaman sosyal medyada yer alan oyuncu, bu kez kumsalda giyinik vaziyette yatarken çekilen bir fotoğrafıyla hayranlarının övgü ve beğenilerini aldı. Oyuncu, 2018’in Eylül ayında uzun süredir birlikte olduğu iş insanı Hakan Baş ile evlenmişti. Tatilde bol bol havuzbaşı fotoğraflarını paylaşan oyuncu, sevimli köpekleriyle pozlarıyla da beğeni toplamıştı.

Bensu Soral son olarak kumsalda pantolunuyla verdiği pozunu instagram’da paylaştı. Oyuncu, Sonbahar’ın gelişine atıfta bulundu yazdığı notla. Hayranları onun yeni sezonda bir projede yer alıp almayacağını merak ediyor. Oyuncu ise şimdiden yaz sıcağında üzerindeki giysilerle verdiği pozla takipçilerini selamladı.

Aslı Enver, Demet Özdemir, İrem Sak gibi ünlü isimlerin de beğeni yaptığı fotoğraf, kısa bir süre içinde 110 binden fazla beğeni ve yorum aldı.

Yazı bitirmek istemeyenlere karşın Bensu Soral’ın şimdiden Sonbahar’ı işaret etmesi ve bikinisiyle değil de kıyafetleriyle verdiği poz, oyuncunun çoktan kafasında yazı bitirip yeni mevsime hazırlandığını da gösteriyor…

İşte Bensu Soral’ın paylaşımı:

Geliyor gelmekte olan ????????‍♀️???????? #sonbahar

Kumsalda bikinili değil, pantolonla poz! Bensu Soral yaz bitmeden Sonbahar'ı getirdi bile... 7