Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni adı Macide! Neslihan Atagül’ün yeni dizisinin hikayesi herkesi sarsacak!

Yeni adı Macide! Neslihan Atagül’ün yeni dizisinin hikayesi herkesi sarsacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Neslihan Atagül hayranları yeni dizinin heyecanını yaşıyor… Macide karakterinde yeni sezonda Star TV ekranında ünlü oyuncu herkesi şaşırtacak bir rolle geliyor.

Peride Celal’in Gecenin Ucunda isimli romanından uyarlanmakta olan yeni dizi TMC Film imzasını taşıyor. Eylül ayında Star TV ekranında izleyicilerle buluşması beklenen dizinin hem diğer oyuncu kadrosu hem de hikayesi çok merak ediliyor. Kadronun tamamlanması için çalışmalar devam ederken, hikayenin detayları da izleyicileri fazlasıyla şaşırtacak.

Peride Celal, ilk olarak 1963 yılında yazdığı Gecenin Ucunda Işık isimli romanını daha sonra revize ederek Gecenin Ucunda adıyla yayına aldı. Şimdi bu roman bir hayat mücadelesi temasıyla diziye dönüşüyor…

Neslihan Atagül’ü gelecek sezon yayınlanacak yeni dizide Macide karakterinde izleyeceksiniz. Romanı gençlik yıllarında yazan ve sonra yeniden revize etme ihtiyacı duyan Peride Celal, bu durumu şu sözlerle açıklıyor:

Yeni adı Macide! Neslihan Atagül'ün yeni dizisinin hikayesi herkesi sarsacak! 7

“Roman 1963’te çıkmış. Adını kısaltmakla iyi yaptığımı sanıyorum. Bu romanın yazıldığı yıllarda gençtik, inançlıydı, ışığa varabileceğimizi sanıyorduk. Işık, özgürlük, uygarlık, insanlık demekti; bir umuttu. Kırk yılı aşkın bir zaman içinde ışığı arayıp durduk. Ve o, sönükleşerek uzaklaştı bizden.”

Peride Celal’in yenileyerek sunduğu Gecenin Ucunda romanında aşka sırtını çeviren Macide karakterini bulacaksınız.

Kendisine ve çocuğuna yeni bir hayat yaratıp insanca bir dünyaya kavuşmak Macide’nin en büyük çabası olacak.

Ancak yazar böyle bir amaca ulaşmanın mümkün olabileceği konusunda biraz kuşkulu… Aynı zamanda büyük bir aşk hikayesinin de yer aldığı roman, yazara göre bugüne kadar yazdığı en güzel aşk romanı…