Ana sayfa Dizi Haberleri Kraliçe dizisi başlamadan Burcu Özberk’e rol arkadaş desteği!

Kraliçe dizisi başlamadan Burcu Özberk’e rol arkadaş desteği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yeni sezonda yayınlanacak olan dizilerden birisi de Kraliçe isimli proje olacak. Burcu Özberk’in kadın başrol olarak yeniden ekranlara döneceği dizide, erkek başrol olarak ise Gökhan Alkan’ı izleyeceksiniz.

Queen Sugar isimli diziden uyarlanan Kraliçe projesi için daha önce Burcu Özberk yaptığı açıklamada içinin kıpır kıpır olduğunu belirtmişti. Hikayenin kendisini çok etkilediğini anlatan oyuncu, karakterini de sevdiğini ve bu nedenle diziyi heyecanla beklediğini anlattı.

Güçlü bir kadın karakteri ile ekranlara geri dönecek olan Burcu Özberk’in bir başka heyecanı daha var. Amazon Prime Video platformunda ilk Türk yapımı olan Rüyanda Görürsün isimli sinema filminde başarılı oyuncu, Murat Boz ile başrolü paylaştı.

Yeni dizisi öncesinde Burcu Özberk için bu proje de farklı bir heyecan yarattı. Oyuncunun Kraliçe dizisindeki rol arkadaşlarından birisi de Özgün Kahraman olacak.

Kraliçe dizisi başlamadan Burcu Özberk'e rol arkadaş desteği! 7

Rüyanda Görürsün filminin galasına katılan Özgün Kahraman, yeni tanıştığı Burcu Özberk’e destek olmak istediğini belirtti ve Kraliçe dizisi hakkında şunları söyledi:

“Burcu ile daha yeni tanıştık. O yüzden heyecanını paylaşmaya geldim. Kraliçe dizisi için de heyecanlıyım. Kanal D’de yeni başlayacağız. Burcu var, Gökhan Alkan var, Gonca Vuslateri var. Henüz çok bir şey de belli değil. Yeni duyuruldu. Her şey çok yeni.”

Dünya çapında tanınan Queen Sugar’dan uyarlanan Kraliçe dizisinin böyle önemli bir yapımdan uyarlanmasının kendisine güven verdiğini anlatan Özgün Kahraman, uzun soluklu bir iş olması dileğinde bulundu.

Burcu Özberk, hayranları da oyuncunun yeni rolünü heyecanla bekliyor. İşte Burcu Özberk’in yeni karakteri hakkındaki yorumu:

“Özverili ve güvenilir bir kadın. Kendisini ailesine adamış, bunu görev olarak değil de gerçekten isteyerek ve mutlu olduğu için yapıyor. Kendilerine ait yoğun ve düzenli bir yaşamı varken, büyük bir olayla bütün inancı yıkılıyor. Bu arada babasının ona büyük bir sorumluluk yüklemesiyle kendini ve hayatını yeniden inşa etmesini göreceğiz.”