Ana sayfa Sosyal Medya Darmaduman dizisinde istediğini bulamayan Aytaç Şaşmaz bambaşka bir heyecan içinde

Darmaduman dizisinde istediğini bulamayan Aytaç Şaşmaz bambaşka bir heyecan içinde

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aytaç Şaşmaz, 1998 yılında Manisa’da dünyaya geldi ve 2017 yılından bu yana da setlerde yer almayı sürdürüyor. Söz isimli asker dizisinde Feyzullah karakteri ile büyük beğeni toplayan oyuncu, sonrasında Hekimoğlu ve Baht Oyunu dizileri ile büyük bir çıkış yakaladı.

En son Darmaduman dizisinde beklediğini bulamayan oyuncu, hikayenin izleyicilerden yeterince ilgi görmediği için kısa sürmesinin şanssızlığını yaşadı. Oyuncunun hayranları yeni bir dizi beklerken, Aytaç Şaşmaz’dan tiyatro sürprizi geldi.

Genç oyuncu, 3 kişilik bir oyuncu kadrosu ile bir aile dramasını tiyatro sevenlere sunmak için çalıştıklarını söyledi. Oyunda Aytaç Şaşmaz dışında Hande Doğandemir ile Levent Can da bulunuyor.

Oyuncu, “3 kişilik bir oyun, bir aile draması. Heyecanlıyız. Açılış yaptıktan sonra heyecanımız daha azalacaktır” diye konuştu.

Dizi oyunculuğu ile tiyatro ayırımı konusunda sorulan soruya yanıt veren Aytaç Şaşmaz, “Tiyatro daha çok tatmin ediyor. Birebir seyirci ile karşı karşıya olduğun için, çok başka bir duygu, daha gerçek, daha doğal bir şey sergiliyorsun. Çok başka bir dünya bana göre” diye konuştu.

Tiyatro oyunu için provaların devam ettiğini anlatan oyuncu, 2023 yılının kendisi için iyi başladığını söyledi.