Ana sayfa Dizi Haberleri Yasemin Allen, 6 aylık dizi çekim serüveninden çıktı ve yeni bir dizi müjdesi daha verdi!

Yasemin Allen, 6 aylık dizi çekim serüveninden çıktı ve yeni bir dizi müjdesi daha verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yasemin Allen, en son Erkek Severse isimli dizi ile Bein Connect platformunda hayranlarının karşısına çıkmıştı. Oyuncunun yeni sezonda yeni dizisi merakla beklenirken, sürpriz bir proje ortaya çıktı.

The Turkish Detective isimli Amerikan dizisinin Türkiye’de projeyi yürüten Ay Yapım ile birlikte çalıştıklarını anlatan Yasemin Allen, çekimlerin de altı ay kadar sürdüğünü anlattı.

Ayşe Farsakoğlu isimli bir polis karakter ile yine bir aksiyon yapımında rol alan Yasemin Allen, 8 bölümlük projesiyle ilgi çekti. Oyuncu, çekimlerde zorlandığını ve şimdi tatil yapmayı planladığını söyledi. Haluk Bilginer, Selma Ergeç, Fatih Al, Ruhi Sarı gibi isimlerin de yer aldığı proje büyük merak uyandırdı.

Yasemin Allen, “Şimdi bir tatil yapacağım, sonra ulusal kanala bir şey yapacağız. Şimdilik anlaşma aşamasındayız. O da güzel bir sürpriz olacak yeni döneme” diye konuştu.

Yasemin Allen, 6 aylık dizi çekim serüveninden çıktı ve yeni bir dizi müjdesi daha verdi! 7

Bu sözleri ile yeniden televizyon dizilerine dönüş yapacağının müjdesini veren Yasemin Allen’in, nasıl bir rolle ekrana döneceği de merak konusu oldu. Oyuncu, “Yeni projede de polisiye bir karakter oynayacağım” diyerek hayranlarının merakını giderdi.

The Turkish Detective dizisindekine benzer bir polis karakteri ile televizyona geri dönmeye hazırlanan Yasemin Allen, tatil sonrası yeni rolü için hazırlıklara başlayacak.

Yeni dizi için de dövüş antrenmanları yapacağından bahseden Yasemin Allen, “Ne kadar bilirsen iyi hissediyorsun, yürüyüşün değişiyor, kendine güvenin değişiyor. Sokakta neyle karşılaşacağın belli olmuyor. Birde bir savunma, birilerini dövmek için bir şey öğrenmiyorsun. Ne olur ne olmaz” dedi.

Son dönemde daha çok dijital dizi projelerinde yer alan Yasemin Allen, 2020 yılında kısa süren İyi Günde Kötü Günde dizisinden 2 yıl sonra yeniden ulusal bir televizyon kanalında hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor.