Ana sayfa Sosyal Medya Kulüp dizisindeki rolüyle çok konuşulan Salih Bademci, bir başka dönem dizisiyle ekrana dönüyor!

Kulüp dizisindeki rolüyle çok konuşulan Salih Bademci, bir başka dönem dizisiyle ekrana dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Salih Bademci, son yıllarda ismi daha çok ön plana çıkan bir isim. Karakter oyunculuğu konusunda ekrandaki dizilerde de dijital projelerde de yapımcıların aranan isimlerinin başında gelmekte! Oyunculuğu ile rol aldığı her projede öne çıkmakta olan Bademci, İstanbullu Gelin’in Fikret Boran’ı olarak kariyerinde hızlı bir çıkış yakalamıştı. Son olarak da Kulüp dizisindeki performansı ile ayrıca gündeme gelmişti.

Elveda Rumeli, Kiralık Aşk, İstanbullu Gelin, Yalancı gibi televizyon dizilerinin yanı sıra İlk ve Son ile Kulüp dizilerindeki performansı ile de ayrıca konuşuldu oyuncu! Netflix için çekilen Kulüp dizisinde oynadığı Selim karakteri için stüdyoya girerek şarkılar da söyleyen Salih Bademci, sesiyle de iddialı yapımda kendisini gösterdi.

Kulüp dizisindeki rolüyle çok konuşulan Salih Bademci, bir başka dönem dizisiyle ekrana dönüyor! 8

Kulüp ile birlikte oyuncunun son yıllarda giderek daha çok dikkat çektiği bir süreçte yeniden ekranlara dönüşü ise Dilek Taşı dizisiyle olacak. Kanal D için çekilecek olan iddialı proje de 1980’lerde geçen bir yapım. Bir dönem yapımı olan Kulüp’teki başarısının ardından yeniden bir dönem projesinde yer alacak Salih Bademci.

Oyuncunun, iddialı dizinin erkek başrol oyuncusu olarak netleştiği haberini, TV Eleştirmeni Sina Koloğlu sosyal medya hesabından verdi! Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin 80’li yılarda yaşanan bir aşk hikayesini anlatacağını aktardı Koloğlu.

Kulüp dizisindeki rolüyle çok konuşulan Salih Bademci, bir başka dönem dizisiyle ekrana dönüyor! 9

Koloğlu, “Kanal D’nin çok şeyler beklediği dönem dizisi ‘Dilek Taşı’nın erkek başrol oyuncusu belli oldu; Salih Bademci. Kendisine özel parantez açalım; ‘Kulüp’ dizisindeki performansı ile unutulmazlar arasına girdi. Şahsen bu durumdan ben pek memnun oldum” diyerek duyurdu haberi.

Konuyla ilgili detayları da paylaşan Sina Koloğlu, henüz kadın başrol oyuncusunun belli olmadığının altını çizerek şu detayları paylaştı: “Pastel Film işi 80’li yıllarda yaşanan bir aşk hikayesi. Jenerik müziğinin de ‘Dilek Taşı’ olması beklenen dizi, bir yerde 80’li yılların da bir panoraması olacak. Dizinin başrol kadın oyuncusu için çalışmalar devam ediyor. Peki dizi ne zaman yayında olur? Eylül ayına planlanıyor.”