Ana sayfa Dizi Haberleri Kulüp dizisinin 2. sezonundan sürpriz foto! İşte Matilda’nın torunu, Rasel ve Şoför İsmet’in kızları Rana…

Kulüp dizisinin 2. sezonundan sürpriz foto! İşte Matilda’nın torunu, Rasel ve Şoför İsmet’in kızları Rana…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Netflix’te yayınlanan Kulüp dizisi, çekim aşamasında da çok merak edilen bir yapımdı. Dizinin yayınının ardından sadece Türkiye’de değil, Netflix’in ulaştığı pek çok ülkede de Kulüp dizisi büyük bir heyecanla izlendi. 6-7 Eylül olaylarına da sahne olan 1950’li dönemlerin Türkiye’sinin aktarıldığı dizi, hem oyuncuları hem hikayesi hem de mekan ve kostümleri ile büyük dikkat çekmişti.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Barış Arduç, Fırat Tanış, Asude Selma Kalebek, Metin Akdülger’in yer aldıkları dizi, bugüne kadar Türkiye’de çekilmiş en iyi dönem dizisi olarak da adlandırılmıştı. Günlerce konuşulan, büyük ses getiren bir yapım olan Kulüp dizisinin 2. sezonunun çekileceği haberi de sevinçle karşılanmıştı.

Kulüp dizisinin 2. sezonundan sürpriz foto! İşte Matilda'nın torunu, Rasel ve Şoför İsmet'in kızları Rana... 9

Yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ve Seren Yüce’nin üstlendiği dizinin merakla beklenen 2. sezon çekimleri kısa bir süre önce başladı. Setten ilk gelen fotoğraf ise hikayenin devamı niteliğini taşıyan çok özel sürpriz detayla da gözlerden kaçmadı! Barış Arduç’un hayat verdiği Şoför İsmet ile Asude Selma Kalebek’in oynadığı Racel’in çocukları, dizinin son bölümünde doğmuştu.

Kulüp dizisinin 2. sezonundan sürpriz foto! İşte Matilda'nın torunu, Rasel ve Şoför İsmet'in kızları Rana... 10

Yeni sezonda diziye İsmet ve Racel’in kızları Rana da katılıyor. Gökçe Bahadır’ın hayat verdiği Matilda’nın torunu olan Rana da hikayenin yeni kahramanı olacak. Diziden gelen bu kare ile birlikte ikinci sezon için heyecan da arttı!

Kulüp dizisinin 2. sezonundan sürpriz foto! İşte Matilda'nın torunu, Rasel ve Şoför İsmet'in kızları Rana... 11

Zaman atlaması yaşanarak 4-5 yıl sonrasına gidileceği de bu karelerle anlaşılmakta. İzleyicinin o acı dolu 6-7 Eylül olayları sonrasında Matilda ve hikayenin diğer kahramanlarının başlarına ne geldiği, neler yaşadıklarına olan merak da giderek artıyor. Kulüp dizisinin 2. sezon yayın tarihi henüz belli değil. Fakat böylesine özenle çekilen ve çok beğenilen dizinin yeni sezonunun çekiliyor olması da Netflix aboneleri açısından heyecanlı bir bekleyişi beraberinde getirmekte.

Dizinin ilk sezonunda yer alan bazı isimlerin ayrılığı söz konusu. Son sezon çekimlerinde de çıkan olaylar nedeniyle ölenler olduğu biliniyordu. Ayrıca diziye yeni katılan isimler de olacak. Rana karakteri dışında Halil Babür Serra Arıtürk de Kulüp dizisinde iki yeni karaktere hayat verecekler. Aslında bir müzisyen olan genç oyuncu Serra Arıtürk, geçtiğimiz yaz aylarında Aşkın Tarifi isimli Kanal D dizisinde Kadir Doğulu ile başrolde oynamıştı.