Ana sayfa Dizi Fragmanları Kurşun 3. yeni bölümde Orhan ile Leyla aşkına doğru ilk dokunuşlar başladı

Kurşun 3. yeni bölümde Orhan ile Leyla aşkına doğru ilk dokunuşlar başladı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Berrak Tüzünataç ve Sarp Akkaya’nın başrollerinde yer aldığı dizide 3. bölüm büyük merak ve heyecan ile bekleniyor. 6 Kasım Çarşamba günü izleyicilerle buluşacak olan Kurşun dizisinin yeni bölümünden yeni görüntüler ortaya çıktı.

Peşinde olduğu davanın yolunda kardeşi Zeynep’i kaybeden Orhan, bu işin arkasında olan İstanbul’un Boğası’na karşı durmuştu. Zeynep’in acısıyla adalet yürüyüşüne daha da kararlı devam eden Orhan, gerçekleri su yüzüne çıkarmak için en az kötü adamlar kadar cesur bir karakteri sergiliyor. Leyla Devrim ise onun yanındaki en önemli desteği olacak.

Savcı Orhan sanki, İsmet İnönü’nün “Bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur” sözünü kanıtlar nitelikte büyük bir cesaret örneği sergiliyor.

Kurşun dizisi 3. bölüm ilk fragmanında Orhan ile Leyla arasındaki yakınlaşmanın adımlarını izleyeceksiniz. Orhan, “Ben seni daha yakından tanımak istiyorum” diye konuştu. İlk dokunuşlar da başladı.

Görüntüleri videoda bulabilirsiniz: