Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kurşun dizisinden sonra Kerem Arslanoğlu yeniden ekrana TRT1 dizisiyle dönüyor!

Kurşun dizisinden sonra Kerem Arslanoğlu yeniden ekrana TRT1 dizisiyle dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan yapımlardan birisi de Hay Sultan dizisi… Uzun süredir konuşulan yapım sonunda sete çıkabildi. Akli Film tarafından çekilmeye başlanan Hay Sultan dizisinde dikkat çeken isimler buluştu.

Bu isimlerden birisi de bir süredir ekranda görünmeyen Kerem Arslanoğlu oldu. Kadir Has Üniversitesi’nde oyunculuk ve tiyatro bölümünü bitiren Arslanoğlu, 1989 doğumludur. Farklı tiyatro projelerinde rol alan oyuncu, ayrıca dizilerde de bulundu.

Öğretmen Kemal, Bulutların Ötesi, Arka Sıradakiler dizisinin 4. sezonu, Nizama Adanmış Ruhlar ve Kurşun isimli yapımlarda boy gösterdi. Kerem Arslanoğlu yeni dönemde ise Hay Sultan isimli diziyle birlikte TRT1 ekranında yerini alacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu dizinin başrol isimlerinden birisi oldu.

Kurşun dizisinden sonra Kerem Arslanoğlu yeniden ekrana TRT1 dizisiyle dönüyor! 7

60’şar dakikadan oluşan toplam 30 bölüm olarak planlanan Hay Sultan dizisinin kadrosunda Melisa Aslı Pamuk, Emre Erçil, Cemal Toktaş ve Burak Tamdoğan gibi isimler de bulunuyor.

Çekimlerinin 4 ayda tamamlanması beklenen projenin yayın tarihi henüz netleşmedi.