Ana sayfa Dizi Haberleri Kurtlar Vadisi Pusu’da öyle sahneler var ki, izleyici mest oluyor

Kurtlar Vadisi Pusu’da öyle sahneler var ki, izleyici mest oluyor

tarafından ker_def

kurtlar4

“Son bir takım daha dikmeni istiyorum…” Gölge’yi kim bilgilendirmişse yanlış bilgilendirmiş. Polat öyle şova gelecek adam mı? Kendi elleriyle Polat’a ipucunu verdi. Bölüm boyunca aslında bu çatışmayı bekliyorduk. Nihayet toprak yola da girdiler ama öndeki arabanın ufak bir hızlanması ve Erhan’dan gelen telefon Polat’ın tecrübesini konuşturmaya yetti. Bu andan sonra……..

kontrolünü kaybetmiş bir Gölge vardı. Polat’ın o tuzağı sezebileceğine tanık oldu ama kendisi hala aracının kurşun geçirmez olabileceğini tahmin etmekten çok uzaktı. Bu resmen paniktir. Hani sakin kalabilmiş olsa tuzağı açık edip de kendini rezil etmezdi.

Hadi o rezaleti panikle açıkladık ama terzi rezaletini nasıl açıklayacağız? Gölge çok karizmatik bir kötü ama bazen Polat’ın en vasıfsız düşmanının bile yapmayacağı hatalar yapıyor. Bunun sebebi kendine fazla güvenmesi mi? Bu tür basit hataları beni resmen üzüyor. Karizmanın hakkını ver sevgili Gölge bizi üzme…

Molenbeek seyahatimiz devam ediyor ve Levent Sülün’e olan hayranlığım kat be kat artıyor. Büründüğü karakterde her hareketi, her tavrı ayrı güzel. “Bizi arayanlar bizi bliyorlar. Bizi arayanlar sadece bize ihanet edenleri buluyorlar.” repliği ile Vadi Aklı hem Paris katliamına hem de batıya dev bir eleştiri daha getirdi. İsrail üzerinden Şedid’e adam yolluyoruz muhabbeti de son derece ilginçti.