Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kuruluş Osman dizisi Aslıhan Karalar için büyük deneyim!

Kuruluş Osman dizisi Aslıhan Karalar için büyük deneyim!

tarafından ker_def

Model ve oyuncu Aslıhan Karalar MAG Eylül sayısı için objektif karşısına geçti. Kendisi ile ilgili merak edilenleri anlatan Karalar, gelecek projelerinden de özel röportajında bahsediyor. Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı Burçin Hatun karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, dikkat çeken ifadelerde bulundu.

Oyunculuğun bitmez tükenmez bir eğitim gerektirdiğinin altını çizen genç oyuncu, “Kazandığınız para bir gün uçup gidebilir, fakat elinizden hiçbir şekilde alınamayacak tek şey aldığınız eğitimdir” şeklinde konuştu. Tecrübesini artırmak isteyen oyuncu farklı rolleri canlandırmanın önemini anlattı ve farklı karakterler canlandırarak tecrübesini artıracağını belirtti.

2017 Best Model of World yarışmasında birinci olan Aslıhan Karalar MAG Eylül sayısı kapak yıldızı oldu. Ülkesine kraliçe tacı ile dönerek gurur yaşatan başarılı ve güzel oyuncu Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı karakter Burçin Hatun’u ve kendisi ile ilgili merak edilenleri MAG okurları için anlattı.

Kuruluş Osman dizisi Aslıhan Karalar için büyük deneyim! 8

Manevi değerlere önem veren bir ailede yetiştiğini vurgulayan Karalar,  “Sevinçleri coşkulu yaşayan, üzüntüleri ise beraberce paylaşıp azaltabilen mükemmel bir aileye sahibim” dedi.

Farklı karakterleri canlandırmasının oyunculuğunu geliştirmesi açısından kendisine katkı sağlayacağını belirten Aslıhan Karalar, “Oyunculuk bitmez tükenmez bir eğitim gerektiriyor. Hala eğitimlerime devam ediyorum” diye konuştu.

Kuruluş Osman dizisi Aslıhan Karalar için büyük deneyim! 9

Dizi ve film tecrübelerinin çok farklı olduğunu belirten Karalar, “Film çekerken takviminiz biraz daha sıkışık oluyor. Dizide ise yoğunluğunuz sahneleriniz doğrultusunda değişiyor. Her ikisini de deneyimlemiş olmak heyecan verici” şeklinde açıklama yaptı.