Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinin reytingini gören şapka çıkartıyor, Baba düzelirken, Destan’ın durumu düşündürüyor!

Üç Kız Kardeş dizisinin reytingini gören şapka çıkartıyor, Baba düzelirken, Destan’ın durumu düşündürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanan diziler arasındaki reyting rekabetinde Üç Kız Kardeş’in üstünlüğünün devam ettiğini görüyoruz. Kanal D’de yayınlanan ve hikayesi ile milyonları etkileyen Üç Kız Kardeş, 11. bölümü ile birlikte 10 Mayıs akşamı izleyicilerle buluştu.

Özgü Kaya ve Berker Güven ikilisinin etkili performansları ile öne çıktığı dizinin reytingleri yine gayet iyi geldi… Ramazan döneminde yaşanan reyting düşüşünün ardından Üç Kız Kardeş’in reytinglerinde yeniden bir yükselme de göze çarpıyor… Tüm kişiler ve ABC1 kategorilerinde birincilik elde eden Kanal D dizisi, AB grubunda ise Survivor yarışmasının ardından ikinci sırayı elde etti.

Baba dizisinin de 12. bölümü ile geçtiğimiz haftalara oranla daha iyi reytingler elde edebildiğini görüyoruz. Show TV’de Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş ikilisini buluşturan Baba, AB grubunda üçüncü olurken, ABC1’de dördüncülük ve tüm kişilerde de altıncılık elde etti.

atv’nin sevilen dizisi Destan’ın durumu ise düşündürüyor. 7’li oranlarda başladığı bu sezonun en iyi çıkış yapan projelerinden olan Destan, son haftalarda yaşadığı düşüş ile gündeme gelmişti. Tüm kişiler kategorisinde günü üçüncü bitiren ve tekrar yükseliş sergileyen dizi, AB’de yedincilik ve ABC1’de ise beşincilik elde etti.

Üç Kız Kardeş dizisinin reytingini gören şapka çıkartıyor, Baba düzelirken, Destan'ın durumu düşündürüyor! 7

Destan dizisiyle ilgili kafa karıştıran nokta ise izleyicilerin bir bölümünü tamamen kaybettiği görüntüsü vermesi. Zira dizinin çok sadık bir kitlesi var ama bu kitlenin de artık ekran başına geçme konusunda tereddütleri oluştuğunu reyting sonuçları gösteriyor.

Normalde aldığı reytinglerin bir hayli aşağısında seyreden Destan dizisi, 22. bölümü ile ekrana geldi. Yakında sezon finali yapması beklenen dizinin ikinci sezonu için de yoğun bir hazırlık yapılacak. Dizide birçok şeyin değişmesi ve ikinci sezona çok etkili bir şekilde başlaması bekleniyor.

Masumlar Apartmanı dizisi 69. bölümü ile yayınlandı ve yine ortalamanın üzerinde reytingler almayı başardı. Tüm kişilerde yedincilik, AB’de beşincilik ve ABC1’de ise altıncılık elde eden dizi, 2 bölüm sonra final yapacak.

Fox TV ekranında 30. bölümü yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey ise artık düşük reytinglerle devam ediyor ama yurt dışı satışları iyi olduğu için de sezon sonuna kadar izleyicilerin karşısında olmayı sürdürecek.