Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kuruluş Osman dizisinde Eftelya karakteri Sezanur Sözen’in oldu!

Kuruluş Osman dizisinde Eftelya karakteri Sezanur Sözen’in oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda en çok Kuruluş Osman dizisinin transferleri konuşuldu. İlk sezonu başarıyla atlatan ve heyecanla ikinci sezonu beklenen Kuruluş Osman dizisi, birbiri ardına transferler yaptı. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizi, büyük bir değişim geçirdi.

“Artık devlet olma vakti” sloganı ile yola çıkan dizinin ikinci sezonunda Burak Özçivit’in imaj değişikliğinin yanı sıra hikayede de önemli düzenlemeler yapıldı. Birçok farklı karakter yapıma renk katmaya geldi. Cüneyt Arkın, Tamer Yiğit, Erkan Avcı, Emin Gürsoy gibi önemli isimlerin yanı sıra, dikkat çeken genç oyuncular da diziye katıldı.

Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre, bu isimlerden birisi de Eftelya karakteri için seçilen Sezanur Sözen oldu. Yakında atv ekranında izleyeceğimiz Kuruluş Osman dizisinin 2. sezonunun çok farklı olacağı yapılan bu transferlerle daha da iyi anlaşılıyor.

Kuruluş Osman dizisinde Eftelya karakteri Sezanur Sözen'in oldu! 7

Kuruluş Osman’da bu sezon rol alancak diğer önemli isimler ise şöyle: Kanbolat Görkem Arslan, Seçkin Özdemir, Ahmet Yenilmez, Umut Karadağ, Bahtiyar Engin ve Seray Kaya.