Ana sayfa Sosyal Medya Bizi aşk mı kurtarır? Yeni Hayat dizisinin Adem’i Serkan Çayoğlu güzel konuştu!

Bizi aşk mı kurtarır? Yeni Hayat dizisinin Adem’i Serkan Çayoğlu güzel konuştu!

tarafından ker_def

Yeni Hayat oyuncularına o çok konuşulan slogan soruldu: “Bizi aşk mı kurtaracak?”… Kanal D’nin, farklı hikayesi ve oyunculukları ile izleyicinin ilgisini çeken yeni dizisi “Yeni Hayat”ın “Bizi aşk kurtaracak” sloganı da ilgi çekti. Dizinin başrol oyuncuları olan Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya, “Bizi aşk mı?” kurtaracak sorusunu yanıtladı.

Dizide Adem karakterine hayat veren Serkan Çayoğlu, son yıllarda sergilediği üstün performanslar ile farklı rollerin üstesinden kalkmayı başarmıştı. Oyuncu, Yeni Hayat dizisinde de eski bordo bereli askeri canlandırıyor… Ünlü oyuncuya göre; “Bizi güven ve bağlılık kurtarır…” Serkan Çayoğlu, dizinin hikayesi konusunda şu detayları verdi:

“Hikayemiz geçmişlerinde sakladıkları karanlıklarla yüzleşen, kendilerinden dahi sakladıkları sırları gün yüzüne çıkarmamaya çalışan, hiç alışık olmadıkları olaylar karşısında dengelerini kaybeden, iç dünyaları karmakarışık hale gelen karakterlerle ilgili… Onları bu karanlık alanlarından, içsel karmaşalarının dehlizlerinden kurtarıp sakinleştirecek, kurtaracak tek şey aşkları; kimi yeni keşfedilen, kimi hiç tadılmamış, kimi uzun zamandır korkulmuş ve uzak durulmaya çalışılmış aşklar. Ben sevginin ve aşkın birçok problemi çözdüğünü gözlemlemiş biriyim. Güven ve bağlılık özellikle şu an içinde bulunduğumuz dünyada gerçekten de bizi kurtaracak esas duygular olabilir.”

Bizi aşk mı kurtarır? Yeni Hayat dizisinin Adem'i Serkan Çayoğlu güzel konuştu! 7

Melisa Aslı Pamuk, Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın’ın “Bizi aşk mı kurtarır?” sorusuna verdikleri yanıtlar şöyle:

Melisa Aslı Pamuk: “Aşk ve sevgi her şeyin üstesinden gelir bence. Çünkü birini sevince onun için her şeyi göze alabilirsin.

Nilperi Şahinkaya; “Biz aşka gerekli değeri verdikten sonra aşk bizi kurtarır.”

Tayanç Ayaydın; “Aşkın bir şeyleri kurtarıp kurtarmayacağı aşık olunan kişiye ve aşkın mahiyetine
göre değişir. Yanlış kişiye duyduysan aşkı, ilk zamanlarda kurtulmuş sayarsınama sonra tek başına çıkamayacağın bir kuyunun dibinde bulursun kendini. Bazen de kuyunun dibinde iken bir el uzanır, sıkı sıkı tutar seni, yukarıya doğru çeker bir bakarsın seni kurtarana aşık olmuşsun… Ama genel olarak şunu söyleyebilirim ki, aşkı sen yönetemezsin aşkın seni yönetir. Kurtarıp kurtarmayacağı da yolda belli olur…”

Genel hikayesini Elif Usman’ın yazdığı, yönetmenliğini Başak Soysal ve Cem Özüduru’nun yaptığı, yapımcılığını Ojo Pictures’ın üstlendiği dizisi Yeni Hayat, yeni bölümüyle Perşembe akşamı Kanal D’de…