Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman dizisinde oyun bitti!

Kuruluş Osman dizisinde oyun bitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinin çekimlerine önceki hafta başlanmıştı. Dizinin setinde sağlık önlemlerine dikkat edilerek çekimler yapılıyor. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı Kuruluş Osman dizisinin 19. yeni bölümünden yeni görüntüler yayınlandı.

29 Nisan Çarşamba günü saat 21.00’de yayınlanacak olan dizide neler olacağı ile ilgili detaylar ortaya çıkıyor. Burak Özçivit, instagram hesabından yeni fragmanı yayınladı. Fragmanda Osman Bey’in Dündar Bey için söylediği “Oyun bitti, bu obadan ancak ölüm çıkar” sözleri çok dikkat çekiyor.

“Gün gelecek bu topraklara hilal parıltısı yayılacak!” mesajının verildiği fragman aksiyon dolu sahneleri işaret ediyor. Kuruluş Osman dizisinin 19. yeni bölümünü sabırsızlıkla bekleyen dizinin hayranları,Burak Özçivit’e de övgüler yağdırıyor.

Dizide oyunculuğu ile takdir edilen Özçivit, yapımın reytinglerde yüksek noktalarda olmasını da sağlayan en önemli isimlerden…

 

“Bala Hatun ölecek mi?”

“Dündar’ın oğlunun gelişi dengeleri nasıl değiştirecek?”

“Osman Bey’e, Margarit Manastırı’nın oyununu bozmada yardım edecek yeni yoldaşı kim?” Dizinin 19. bölümü öncesinde bu sorulara yanıt bekleniyor.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, atv ekranlarında çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.