Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisi hayranları çok şanslı!

Kuruluş Osman dizisi hayranları çok şanslı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kuruluş Osman dizisi yine efsane bir bölümle izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 6 Mayıs Çarşamba günü dizinin 20. yeni bölümü izleyicilerle buluşacak. Burak Özçivit, Ragıp Savaş, Yurdaer Okur ve Didem Balçın gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünde Osman Bey, Dündar Beye gerçekleri göstermeye çalışıyor.

“Aygül’ün parmağına takacağın yüzük, babasının boynuna yular olacak” sözü de 20. bölümden 2. fragmanda yer alıyor. Osman beyin “Ömrünü milletine adayanlar, cellatlarından çok yaşar!” sözü ise büyük bir anlam ifade ediyor. Videodan 20. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz.

Kuruluş Osman hayranları yeni bölümü heyecan ve merakla bekliyor. Sete çıkıp çekim yapılabilir sadece 2 dizi var.Bunlardan birisi Kuruluş Osman diğeri ise Arka Sokaklar. Diğer diziler için şu aşamada herhangi bir karar alınmadı.

Kuruluş Osman, bu zorlu dönemde sette çalışmaları sürdürerek Çarşamba akşamlarını adeta parselledi.

Burak Özçivit ve Yurdaer Okur’un performansları da büyük beğeni topluyor. Dizinin izleyicileri gidişattan memnun. Hikayenin haftalar geçtikte daha yerine oturduğu, daha heyecanlı ve güçlü olduğu düşüncesi var.