Ana sayfa Dizi İzle Masum 6 Mayıs Çarşamba 45. bölümde Kinjal’in nişanı bozulacak mı?

Masum 6 Mayıs Çarşamba 45. bölümde Kinjal’in nişanı bozulacak mı?

tarafından ker_def

Kanal 7’de yayınlanmakta olan Masum dizisinin 45. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. 6 Mayıs Çarşamba günü saat 16.00’da ekrana gelecek olan yeni bölümden ilk detayları haberimizde bulabilirsiniz. Kinjal’in nişanı bozulacak mı?

Masum’da bugün Kokila bebeğin babasının Umang olduğunu öğrenince Kinjal’in nişanını bozmak ister. Rashi ise annesiyle hazırladıkları planın bozulmaması için ona engel olmaya çalışır. Rashi amacına ulaşabilecek mi?

Gopi bebeğin babasının Umang olduğunu Kokila’ya söyler. Büyük bir şok yaşayan Kokila soluğu Kinjal’in yanında alır. Kızının sakladığı gerçeklerle yüzleşen Kokila onu evden kovar. Urmila ise gizli bir numaradan Eleş’i arar ve Kinjal’in hamile olduğunu söyler.

Duydukları karşısında ne yapacağını şaşıran Eleş durumu ailesine bildirir. Rashi ise Kokila’nın planlarını bozmak için olanları annesine anlatır. Kokila Kinjal’in nişanını bozmak için Mehta ailesinin evine gitmeye karar verir. Rashi planlarının bozulmaması için onun Eleş’le konuşmasını engellemeye çalışır. Rashi planını uygulayabilecek mi?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum her gün 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautam Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel