Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar herkesi yine şaşırtmayı başardı!

Arka Sokaklar herkesi yine şaşırtmayı başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Arka Sokaklar dizisinin 8 Mayıs Cuma günü 551. bölümü izleyicilerle buluşacak.14 sezondur yoluna emin adımlarla devam eden Arka Sokaklar dizisi, birçok yapımın yapmadığını yaparak sette çalışmaları sürdürüyor.

Oyuncuların koronavirüs salgını nedeniyle maskelerini takarak sahnelere çıktığı ve duyarlılık de sergilediği Arka Sokaklar, bu noktada topluma örnek de oluyor. Geçtiğimiz bölümde yine koronavirüs tedbirlerinin öneminin anlatıldığı sahneler de yayınlanmış ve izleyicilerin farkındalığının artırılması sağlanmaya çalışılmıştı.

Bu yönleri ile takdir edilen Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı da merak konusu… Arka Sokaklar 551. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Kadri, Cemal’i yakalıyor! Videodan dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Peki neler yaşanacak? Kadri yavaş yavaş köşeye sıkışır. Ekip, ellerindeki deliller ve ihbarlar ışığında giderek Kadri’ye yaklaşırlar. Kadri’nin kaçakçılık yaptığı kamyonlardan birisine şoför olarak başlayan Hakan çete üyelerinin yakalanmasını sağlar.

Ekip, yakaladıkları adamlardan Kadri’nin saklandığı evin adresini öğrenir. Hemen operasyona başlayan ekibimiz evi kuşatır. Yaşanan çatışmadan sonra Cemal, eve girmeyi başarır. Kadri’yi yakalamak için attığı hamle ise, kendisinin yakalanmasına sebep olur. Kadri, oğlunun intikamını almak için büyük bir fırsat yakalar.

Ekip, Cemal’in yakalandığını öğrendiğinde ne yapacak? Cemal, Kadri’nin elinden kurtulabilecek mi? Yoksa Kadri, Cemal’i öldürecek mi?