Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kuruluş Osman dizisinden bir oyuncu ayrılıyor!

Kuruluş Osman dizisinden bir oyuncu ayrılıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanan dönem dizisi Kuruluş Osman, Diriliş Ertuğrul’un devamı niteliğinde bir dizi olarak başarılı gidişini sürdürüyor. Ekrana büyük bir iddia ile başlayan dizinin ikinci sezonunda da diziye yeni isimler katılmaya devam ediyor.

Aynı zamanda diziden ayrılıklar da yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta 39. bölümüyle ekrana gelen dizide Burak Özçivit’in başrolünde yine heyecanlı sahneler yaşandı.

Reytingleriyle kanalın da yüzünü güldüren dönem dizisi, çoğunlukla haftayı birincilikle kapatırken, Çarşamba akşamları karşısında yer alan Kanal D’nin Sadakatsiz dizisi ile de güçlü bir rekabeti sürdürmekte.

Sosyal medyada da çok konuşulan bir dizi olan Kuruluş Osman, aynı zamanda Yotube’da da yayınlanan videolarıyla adeta kendi çapında rekorlar kırmakta.

Dizinin Youtube kanalının 2,5 milyon aboneye sahip olması da büyük bir başarı. Yeni bölümleri heyecanla beklenen dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 39. bölümünün Yotube’de iki gün içinde 4 milyondan fazla izlenmesi de büyük bir başarıydı.

Kuruluş Osman dizisi, dönem dizisi olması ve savaş sahneleri nedeniyle de zorlu mücadelelerin yaşandığı, zor koşullarda çekimlerin yapılabildiği bir dizi.

Diziye yeni katılan isimlerin ardından bir de ayrılık yaşanacak önümüzdeki günlerde. Gazeteci Birsen Altuntaş, dizide Ertuğrul Bey’i oynayan usta oyuncu Tamer Yiğit’in bir kaç bölüm daha dizide kalacağı bilgisini twitter hesabından paylaştı.

Kuruluş Osman dizisinden bir oyuncu ayrılıyor! 4

Tamer Yiğit, diziden ayrılacak ama izleyici onu bir kaç hafta daha dizide görecek ama ayrılık vakti de yaklaşıyor….